- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Potrzebuje większego uploadu, a większy ma tylko Orange i T-Mobile na ich kablach. W UPC mogę mieć max 40Mb/s. A testowo, tzn zobaczymy jak będzie się sprawować i od razu będę próbował wywalczyć zmiany tras, które u nich są słabe, np. do gier Blizzarda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur Jak nie pomagamy? A ci co chcą usługi FTTH i żądają pytania o to jak załatwić? Ci, co pytają o sieć LAN i przyłącza? Ci, co pytają o LTE, modemy i aparaty w promocji? Przecież większość z nich dopiero chce mieć jakieś usługi...pomagacie więc...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 widzisz, był temat, gdzie osoba miała problem z prędkością po WiFi. Ponieważ dostawca nie był z Orange, więc temat został usunięty z moją odpowiedzią. Dlatego napisałem, że nie da się pomóc. Być może ta osoba po rozwinięciu tematu mogła by skorzystać z usług Orange, ale tego już się nie dowiem. Szkoda, że temat skasowany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 ale co innego jak ktos hejtuje Orange na rzecz innych operatorow, a co innego jak ktos pisze ze ma problem z predkoscia WIFI na internecie od lokalnego dostawcy. Gosc chcial tylko pomocy technicznej. Czy Nasz Orange nie jest tez od tego? No chyba jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 masz rację, tematy nie związane z usługami Orange i powiązanym sprzętem, nie te forum, jest Elektroda i inne fora, gdzie miejsce na takie tematy, ba nawet na FB można porady szukać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz