Pogaduchy 2.0

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 637
  • 1602
  • 21

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  -  Nie masz racji bo... większość leków produkuje kilku producentów ale każdy z nich pod inną, swoją nazwą.  Różnią się opakowaniem, kształtem, kolorem - no i ceną -  ale dawka, skład dokładnie ten sam. Jeden warunek: Nie wolno samemu sobie dobierać zamiennika ale porozmawiać z Panią Aptekarką lub lekarzem. 

• 2437
  • 6238
  • 23

Pogaduchy 2.0

@Jozefg- Tyle to ja też wiem, mam w domu dość bogatą swoją apteczkę 🙂 ale po prostu  w zamienniki nie wierzę i trzymam się wyłącznie tych leków które są wypisane przez moich specjalistów.

Ktoś kto woli zamienniki nich sobie je wykupuje.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17114
  • 89

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  złotko nie denerwuj nam się tu  🙂 jak  tam się czujesz ?

• 2437
  • 6238
  • 23

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

@wscieklaewka  złotko nie denerwuj nam się tu  🙂 jak  tam się czujesz ?

@Citi2017 

Nie rozumiem o czym napisałeś - ja mam się denerwować ? a po co i za co ? bo nie wiem.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1355
  • 3342
  • 31

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  zamiennik to nic innego jak ten sam lek tylko  inaczej się nazywa i ma ten sam skład. Specjaliści to są z nich tacy jak z koziej ......  przyjdzie przedstawiciel medyczny i wali prosto z mostu "panie przepisuj dany lek A dostaniesz wycieczke". I tak to wygląda. Farmacja + lekarze = biznes układy innymi słowy MAFIA!!!

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17114
  • 89

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  złotko od czułem źle miałem wrażenie że denerwujesz się  🙂

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33128
  • 40820
  • 1403

Pogaduchy 2.0

Nie zawsze jest to samo. Weźmy nawet głupią witaminę C. Poza tym kolejna kwestia to odpłatność. Nie zawsze zamiennik jest tańszy.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Dzień dobry Emotikon: Bardzo szczęśliwy Jak fajnie spojrzeć w słoneczne niebo i pomyśleć, że dnia przybywa Emotikon: Bardzo szczęśliwy Świeżo "zaaplikowaną" receptę znalazłem Emotikon: Mrugający

certyfikat.PNG

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 549
  • 2492
  • 31

Pogaduchy 2.0

Dobry dzień 🙂

Przyznać się proszę u kogo jest śnieg 😄 U nas rozpoczęły się ferie zimowe, a pogoda jesienna Sfrustrowany mężczyzna

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Cześć Mariusz Emotikon: Bardzo szczęśliwy Leży tylko zakopcowany, lecz słoneczko na kopiec "naparza"...+5°C Emotikon: Bardzo szczęśliwy