- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z nju na flex i z powrotem
@ketrasaArtur Czyli rozumiem, że testem będzie przeniesienie z Nju na Orange na kartę i powrót do Nju? 😁
Ja mam obecnie Nju abonament 🧐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@d7ejkej z NJU do oferty na kartę już przenosiłem, działa bez problemu, więc po wymianie na eSIM podejmę próbę przeniesienia do NJU.
Z FLEX-em też tak zrobię. Różnica jest tylko taka, że FLEX i oferta na kartę mają eSIM-y.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Super Czekam na wyniki, jak się uda to pod koniec okresu rozliczeniowego ucieknę do Orange na kartę zmienię na esim i wrócę do Nju subskrypcja 🤷😎👍🏻
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@d7ejkej z NJU do oferty na kartę już przenosiłem, działa bez problemu, więc po wymianie na eSIM podejmę próbę przeniesienia do NJU.
Z FLEX-em też tak zrobię. Różnica jest tylko taka, że FLEX i oferta na kartę mają eSIM-y.
Numer na pewno da się przenieść. Natomiast ponieważ w NJU nie ma eSIM, to pewnie zostanie przesłany normalny SIM, pewnie kurierem. Bardzo się zdziwię jeśli będzie inaczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Moje pytanie i dociekliwość wzięła się z wątku który przewinął się na Pepper. Ktoś już kiedyś zrobił podobny numer. Jak kolega @ketrasaArtur ma możliwość takiego testu to super. Zobaczymy, są tylko dwa wyjścia Tak lub Nie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 jak przechodzisz z oferty na kartę do NJU, nie musisz zmieniać karty SIM. Po przeniesieniu działa na tej samej. Jeżeli przechodzisz od innego operatora, to kurier wtedy dostarcza nową kartę SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie będzie eSIM 🤦 usługa w NJU niedostępna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywowałem na numerze FLEX kartę główną na eSIM i zgłosiłem przeniesienie numeru do oferty na kartę. Przeniesienie numeru na karcie eSIM z FLEX do oferty na kartę zakończyło się sukcesem. Numer obecnie jest już o ofercie na kartę, ale teraz muszę kilka godzin poczekać, aż wszystkie dane się zaktualizują na nowej ofercie. Następnie spróbuję przenieść numer do oferty NJU.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie zastanawiam się ile czasu trwało by przeniesienie z Nju abonament na Orange na kartę i na Nju subskrypcja.
Czy najlepiej wykonać ten ruch na koniec okresu rozliczeniowego 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@d7ejkej zmiana powinna nastąpić z najbliższym cyklem rozliczeniowym