- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
No tak, ale jest wiele aplikacji z powodzeniem działających na starszych Iphonach, z softem 12.5.x gdzie pomimo komunikatu o wymaganiu najnowszego oprogramowania, można z nich korzystać, w starszej wersji, np. Netflix, Allegro, Tweeter....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
@PaulinaW76 według mnie jednak warto instalować aktualizacje, wiążą się z nimi różnego rodzaju łatki i poprawki które niejednokrotnie usprawniają działanie, ja osobiście zawsze instaluję najnowsze wersje, no ale jak kto woli...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
Z iOS to jest zawsze taki problem, że po czasie na starszych wersjach systemu przestają działać nowsze programy i zostaje siedzieć na starszych wersjach. Z Androidem takiego problemu nie ma, bo ma większą kompatybilność wsteczną niż iOS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
Tak, ja rozumiem, ale chodzi o to, że mam iPhone 6 i tam już nie zaktualizuje systemu do IOS 14, czy IOS 13, jaka jest wymagany dla działania apki Orange Flex. Do tej pory nie było problemu. Dopiero przy ostatniej aktualizacji aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
No, ale tu chodzi o to, by działała chociaż starsza wersja aplikacji, nic więcej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
No niestety iPhone 6 to dość stare urządzenie, które wyszło w 2014 roku, telefony wiecznie młode nie są. 2014 to rok wypuszczenia chociażby Samsung Galaxy S5 na rynek, więc w sumie nie dziwi mnie, że już nie dostaje aktualizacji systemu. Z czasem coraz trudniej będzie zainstalować aplikacje na iOS 12.x, brat miał kiedyś iPhone 6 i przez to, że miał tylko 1GB RAM nie dostał aktualizacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
Wiem, że to nie najnowszy model. Ale aktualizację jeszcze dostaje i wiele osób z tego typu korzysta. To tak, jakby Orange Flex nagle przestał działać na telefonach z androidem 8, 9, czy 7. Przecież można sobie kupić nowy telefon z androidem 11, nic nie stoi na przeszkodzie. Zaznaczę, że mam zarówno telefon z Androidem 11, z 2020 roku, jak i opcje BlueStacks na PC, ale jest sporo osób, które korzystają z IOS i nie zmieniają telefonów co rok, czy dwa i taki telefon jak iPhone 6 im starcza, a są w chwili obecnej odcięci od wygodnej aplikacji Flex.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
Nie mogę edytować postu, ale ktoś pochylił się nad tym co tu zostało napisane, i na IOS 12.5.x można znowu się zalogować w apce Flexa, nie odsyła z automatu do sklepu po aktualizację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usprawnienie apki Flex
Mam pomysł na usprawnienie, aplikacja mogła by nie śledzić użytkowników...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś