- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez jaki czat mogę porozmawiać o ofercie Flex
Cześć, czy ktoś może mi powiedzieć, przez jaki czat (gdzie) mogę porozmawiać o ofercie Flex. Jak ściągnąłem aplikacje, to najpierw każe mi wybrać ofertę, z której chce skorzystać, abym mógł się zarejestrować do czatu. Na tej stronie również, abym mógł skorzystać z czatu, muszę zalogować. Ale nie mam możliwości się zalogowania, ponieważ nie mam konta. A konta jednocześnie na tej stronie nie jestem w stanie założyć. Zaraz coś mnie trafi 🙂
Może mi ktoś pomóc jak to działa, abym mógł czatować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafi13 wejdź na stronę:
Na dole w zakładce POMOC jest zaloguj się do czata. Tam możesz porozmawiać na temat oferty FLEX.
Jeżeli nie masz jeszcze konta, to wystarczy pobrać aplikację FLEX:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.rn.dop&hl=pl&gl=US
założyć konto, bez wykupienia oferty. Wtedy możesz na czacie porozmawiać również przez aplikacje, jak i przez podaną wyżej stronę www.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafi13 , co chcesz wiedzieć 😉? Pomogę jak będę wiedział 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po ściągnięciu apki mam Zaloguj się i Załóż konto. Jak wybieram Załóż konto, to każe mi wybrać ofertę i kliknąć Wybieram. I dopiero wtedy prosi mnie o podanie maila i hasła. dla mnie to jest rozpoczęcie wyboru oferty. Czyż nie tak?
Na stronie również byłem, ale tam do czatu można się dostać tylko mając już login i hasło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałbym wiedzieć, jak wygląda procedura przenoszenia numeru z Orange na Orange Flex.
Jak wygląda kwestia płatności (numer na firmę). Czy płacę po otrzymaniu faktury, czy jednak na zasadzie prepaida. Płatności chce dokonywać z rachunku firmowego. Nie znalazłem takiej opcji. Znalazłem informacje, iż płatności są dokonywane kartami, blikiem, albo wpłata na "środki Flex".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dotyczy przniesienia z innej sieci.
Zamawiasz w aplikacji wybierasz plan i zaznaczasz przeniesienie numeru. Kurier przywozi kartę lub możesz ją za darmo odebrać w salonie Orange przed zakładaniem konta. Szczegóły w Orange FLEX dla firm.
Jak przenieść numer z innej sieci
Możesz dokonać wpłat na flex na poczet planów lub podpiąć kartę debetową. Za każdą wplatę dostaniesz FV na maila.
Płatności
Jeśli chodzi o karty, akceptujemy: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic i Maestro. Opłatę za Twój Plan będziemy pobierać automatycznie co miesiąc.
Co do przeniesienia z Orange na Orange FLEX. Możesz to zrobić na 180 dni przed końcem umowy. Karta SIM pozostaje ta sama z Orange. 🙂🟧📶
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafi13 , z moich wcześniejszych doświadczeń wiem, że nie mając ani oferty Flexa, a tym bardziej konta, rozmawiałem na czacie Flexa logując się z gmaila. Widnieje także w zakładce Pomoc opcja przez fb. Spróbować możesz, bo nie wiem, czy coś nie poblokowali zanim wybierzesz ofertę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki wielkie za informacje i pomoc od wszystkich. Rozmawiając z Orange przekierowywali mnie (jak również i boot), że jest możliwość na Flex tylko czatowania poprzez stronę www lub appkę. Nic nie było mowy o rozmowie telefonicznej. Nie chciałem sie logować poprzez FB, ani Gmaila. A o możliwości oddzwonienia do klienta, zorientowałem się już po fakcie wertując dalej stronę (i się wkurzyłem sam na siebie, że znalazłem tak późno 🙂 ale Orange zapewniał)Numer w końcu przeniosłem.
Informacyjnie, może się komuś przydać na przyszłość. Jeśli mamy numer w Orange i tak jak jest napisane, umowa kończy się w najbliższych 180 dniach, to jak zaznaczamy "przenoszę numer z Orange", to nie ma już opcji do zaznaczenia od kiedy, jak najszybciej lub jakieś innej opcji. Numer jest przenoszony w tym samym momencie, tego samego dnia. Może jest gdzieś ta informacja zapisana, lecz ja na nią nie trafiłem.
Jeszcze raz wielkie dzięki i życzę miłego dnia 🙂