Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przeniesiony numer i SIEMAFLEX

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 16
  • 0

Rozumiem, że jest regulamin i zgodnie z nim po dokonaniu płatności nie mogę aktywować tego kodu ale konsultant wprowadził mnie w błąd w rozmowie. Skoro jest to oficjalna droga komunikacji, bo zlikwidowali komunikację emailową, to powinni brać odpowiedzialność za to co piszą. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3355
  • 8118
  • 151

Napisz na czacie, że chciałeś złożyć Reklamację. Zapis czatu chyba z tego co pamiętam jest dostępny w historii.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20063
  • 58007
  • 787

@Woks we FLEX nigdy nie było komunikacji e-mail. Od samego początku był tylko czat, od listopada jest dostępna również infolinia pod numerem telefonu: 510 100 100. Tymi drogami możesz się komunikować w sprawie FLEX-a i spróbować wyjaśnić sytuację. Raczej marne szanse na zadowalające rozwiązanie, ale jak sie nie spróbuje, to sie nie dowie, czy da się coś w tej sprawie wskórać. Trzymam kciuki i czekam na informacje zwrotną w Twojej sprawie.

• 3355
  • 8118
  • 151

Dostałem na czacie taką informacje na temat aktywacji kodu SIEMAFLEX, który uprawnia do rabatu 3 miesięcy za 1z

Pole do wpisania kodu będzie dostępne po przeniesieniu numeru w dniu aktywacji. Na głównym ekranie aplikacji będziesz miał dostępne pole do wpisania kodu oraz przycisk Aktywuj do aktywacji planu.

Czy ktoś testował? Pytam, bo przenoszę znajomym (biorę udział w całym procesie😋) i żeby nie było zonka. 

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 802
  • 3373
  • 18

Na pewno musisz wklepać kod przed dokonaniem płatności. Nie jestem pewny dokładnie na którym etapie, bo nie korzystałem z tej promki, ale na 100% musi to być przed opłaceniem usługi.

• 3355
  • 8118
  • 151

@atlas_cudow , no właśnie wq czatu nie.

Nawet nie ma możliwości wejść w Promocyjne kody, a podpiąć kartę można już na kilka dni przed przeniesieniem. 

Z informacji na czacie, kod wpisujemy w dniu przeniesienia, przed kliknięciem - Aktywuj.

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 802
  • 3373
  • 18

@Ron Bo chyba najpierw jest okno aktywacji, a potem okno płatności. Sugeruje 100 razy się upewnić, bo jak się opłaci bez kodu to promka przepada.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6751
  • 27665
  • 219

@Ronnapisał(-a)

...

podpiąć kartę można już na kilka dni przed przeniesieniem.

...

Można, ale chyba nie powinno się?

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 7
  • 0

Jest dokładnie tak jak napisali- testowane przeniesienie numeru z p4 i kod biznesflex. Najpierw wpisujesz kod w okienko, zatwierdzasz kod, a później dopiero aktywujesz plan. Na wszelki wypadek nie dodawaj karty do konta, żeby samoczynnie nie pobrali opłaty przed wpisaniem kodu, a jeśli dodałeś - usuń 

• 3355
  • 8118
  • 151

@arthur @j131 i chyba tak lepiej zrobić. Jak dniu przeniesienia pojawi się okienko do wpisania kodu SIEMAFLEX, dopiero wpisać kod, podpiąć kartę i użyć opcji Aktywuj.