- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru tel z FLEX do innej oferty Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , moja interpretacja odbiega od zasianej przez Ciebie niepewności. Stronę Flexa chyba dobrze odczytałem😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedługo będzie jasne, jeszcze ponad trzy tygodnie.
@bronzub według mnie dobrze odczytałeś. Komentarze Wojtka wprowadzają w bład, bo zmiana dotyczy nie tylko nowych klientów FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja sprawdzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 , to nie kwestia testu, tylko dobrze przemyślany biznesplan. Spójrz, proszę. Wstrzymujesz na pół roku, ale numer jest Twój. Flex z Ciebie nie ma zysku, a jak jeden miesiąc nie opłacisz, to są piątaka za każdy miesiąc do przodu (o ile będziesz płacić chciał). Nie jeden się natnie, a co potem zrobi, tego nie wiemy😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 , no i potocznie, niektórzy będą przebierać, a także tupać nóżkami, że to jest be😀 Potocznie, numer masz nadal przydzielony, ale ani użytkownik, ani operator nie mają z takiego układu pożytku, więc poszli po rozum do głowy i wymuszają niejako dokonanie wyboru przez klienta 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzubnapisał(-a)
@Misiek62napisał(-a)ja do tych co to się nie zapoznali należę... uświadom kolegę w czym rzecz.@Misiek62 , nie wierzę😀 Taki oczytany, biegły w mowie i piśmie i nie wiesz, że jak zapomnisz opłacić plan za 25 zł, to już do niego nie powrócisz i będziesz musiał wysupłać co najmniej 3 dyszki? Na blogu, stronie Flexa i na forum huczy😀 Troszkę dokładniej jest to spisane, niż ja skrótem poleciałem😎
@bronzub uwierz... od 2, a w zasadzie od 1 października, byłem bardzo mało aktywny online, poczty nie czytałem... "na ziemię" wracam powoli...
Jakby co, to i tak z tego likwidowanego planu aktualnie nie korzystam, więc sprawa jakby mnie nie dotyczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , za to @Remi wspomniał o planach na przyszłość z możliwością przenoszenia z Flexa do innych usług. O ile nie pomyliłem dat, to temat był wspominany w 2019r. także przez @Michał_FLEX . Troszkę wałkowania więc było i nadal jest na "tapecie"😊