- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejście z Orange Abonament na Orange Flex
Cześć 👋 Z początkiem czerwca przeniosłem numer mamy do Orange Flex z abonamentu w Orange 🙂 Z tej okazji porobiłem sobie zrzuty ekranu, co by inni mogli zobaczyć jak to wygląda. Po zdjęciach widać że to trwało tylko kilka minut. Wszystko poniżej.
Po prawie miesiącu mama nic nie mówi o działaniu, a spokojnie sobie dzwoni. Także wszystko gra 🙂
Mama ma kartę z numerem w swoim telefonie, który jest klawiszami (tak jej wygodnie), natomiast apkę mam ja na swoim telefonie. Także wcale nie trzeba mieć apki na swoim telefonie i spokojnie można zarządzać numerem kogoś bliskiego, kto nie zna się na tym wszystkim. Z karty płatniczej jest automatycznie pobierana kwota, także nie trzeba pamiętać o rachunkach i doładowaniach. Dla osób zabieganych, czy seniorów same plusy.
Szczegóły oferty, jak i miejsce gdzie można pobrać apkę znajdziecie o tu: https://flex.orange.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech fajnie to pokazałeś 😉
Może jeden numer przeniosę do Flex, bo drogo nie jest, za to sporo ciekawych usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech , pobieżna analiza materiału wskazuje na dosyć zrozumiałe zasady. Ale dali mi nadzieję na więcej. Niestety, na chwilę obecną (potwierdzone dzisiaj na czacie Flexa) nie ma możliwości przeniesienia z Orange Love numeru. Bo wiadomo mi, że nadal są problemy z rozpakietowaniem OL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim napisał:
(...) Niestety, na chwilę obecną (potwierdzone dzisiaj na czacie Flexa) nie ma możliwości przeniesienia z Orange Love numeru. (...)
@Anonim,
może pytanie na ten temat zadasz na AMIE? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor , nie wiem, czy będę miał ochotę. Obiecali, zrobili nadzieję, więc czas na decyzje, a nie skomlenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech a jak z kartą sim przy takiej migracji. Nowa czy działa na dotychczasowej?