- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange flex - zablokowane konto od dwóch tygodni.
Hej, dwa tygodnie temu moje konto zostało zawieszone z powodu problemów z pobraniem płatności (skończyła się ważność karty płatniczej). Dokonałem płatności niemal od razu i co ... i od dwóch tygodni Orange flex nie potrafi aktywować mojego planu. Aplikacja wisi na komunikacie "Odnawianie planu". Pisze niemal codziennie na czacie, dzwonię na infolinię i jedyne co słyszę/czytam, to "nie mamy jeszcze żadnych informacji". Chyba nie muszę mówić jak kłopotliwe w dzisiejszych czasach jest stracenie dostępu do swojego numeru telefonu. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Może ma jakąś złota radę (poza zmianą firmy, bo to już sam wiem, niestety bez aktywnego numeru nie przeniose usług).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może sama apka się przywiesila? Ja bym wyczyścił dane aplikacji i zalogował się ponownie . Nie mam pojęcia, czy to może pomóc ale chyba już nic więcej nie zrobi się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poproś na czacie o przeniesienie numeru do oferty na kartę FREE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aqnar jeżeli płatność z karty nie została pobrana, to czy przestawiony został sposób opłaty za plan, np. z portfela zasilonego blikiem?
Po wejściu do zakładki Płatności kolejno trzeba wykonać zasilenie portfela, np. blikiem:
Następnie zmienić metodę płatności:
Po wyborze płatności, plan powinien się samoczynnie odnowić. Jeśli to nie nastąpi, to na czacie poprosić o odnowienie planu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyścilem dane apki wielokrotnie, to nie jest problem po mojej stronie. Orange wie o problemie, ticket jest założony, jednak nic się z tym nie dzieje, a przynajmniej brak rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur środki z karty nie mogły zostać pobrane, bo straciła ważność. Dane karty podmieniłem, mało tego na koncie flex miałem wolne środki. Tak czy siak, plan został płacony. Więc to nie z płatnością jest problem, a samą aktywacją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aqnar jeśli środki były wystarczające na pokrycie planu, to już zostaje zmuszenie na czacie, aby przyjęli zgłoszenie do techników i jak najszybciej został aktywowany plan.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aqnar zażądaj na czacie rozmowy z kimś kompetentnym, kto załatwi sprawę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »