- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A miał ktoś tak ?:)
Orange Flex ręczna próba płatności błąd 404 w aplikacji Flex .
Minęło raptem parę godzin od dostania powiadomienia o braku środków smsem , ale nie 24h. To minie dopiero jutro koło 4 rano 😜 A już od rana klikam klikam i nic XD Zawsze po tym sms wystarczyło zasilić BLIK byle wyrobić się w ciągu 24h.
Dziś rano miał się odnowić pakiet Flex 😉 Za mało środków zostawiłem na koncie Blik pewnie lub nie zmieniłem karty na nową ważność karty się skończyła .
Zawsze po otrzymaniu sms o braku środków wystarczyło opłacić w ciągu 24h i wszystko wracało do normy.
Mam środku obecnie na plusie jak i alternatywnie dodaną nową kartę .
Czy środki z automatu zostaną pobranie jeszcze dziś jakaś próba? Jak już na koncie są środki dodatnie i większe niż opłata miesięczna ?
Na czacie kazali czekać 10 minut i powtórzyć płatność . Jednak ciągle mam błąd 404 🙂
Na szczęście dzwonienie nadal działa i odbieranie 😉
Czy jest opcja ,żeby nie czekać aż techniczny rozwiążą problem do trzech dni ?:D Jest już zgłoszenie złożone przez czat.
Ewentualnie czekać do jutra aż pojawi się odnów pakiet przycisk . Jak już środki są na koncie i czekają ? A nie minęła nadal doba 🙂
Czy jedną opcją jest klikanie ponów płatność ,która nic nie daje testowane od rana XD Nie ważne czy z plusowego salda na koncie czy z nowej karty bankowej .Weryfikacje 1 zł przeszła dziś 😉
I co to jest ten zwrot techniczny na kwotę miesięcznej opłaty ?:) Czy jednak ściągnęło kwotę bo miałem blika na plusie jednak ? Czy zwracają kwotę ,która ściągnęli z karty w której skończyła mi się ważność? 🙂 Pierwszy raz na koncie mam jakiś dopisek zwrot techniczny 😜
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbowałem teraz nic nie zmieniałem i pykło XD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex ręczna próba płatności błąd 404
@voodoo zaktualizuj apkę, jest obecnie nowa wersja 55.0.2.
Jeżeli chcesz płacić z wirtualnego portfela za plan, to ustaw jako domyślną płatność. Powinna zostać pobrana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowszej mi nie wyszukuje 🙂
Wersja 54.2.3
Data aktualizacji 28 czerwca 2022
W google sklepie powinna być nowsza? Nie wyskakuje mi żadna aktualizacja 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@voodoo już było kilka aktualizacji flex od Twojej wersji. Pewnie to jest przyczyną, że płatność za plan nie chce przejść. Sprawdź na innym spartfonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A da się gdzieś pobrać to nową apke ze strony Orange w apk ? ?
Android 12 i nie wykrywa mi innej wersji apki niż tą co pisałem 🙂 Dziwne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@voodoo jak miałem problemy z pobraniem najnowszej wersji apki FLEX ze sklepu Google Play, to zainstalowałem sobie AppGallery Huawei-a. Tu zawsze odrazu da najnowsze wersje.
Ze strony Orange nie pobierzesz apki, bo odsyła do sklepu Google Play.
Często aktualizacja apki nie jest udostępniana wszystkim jednocześnie, więc trzeba czasami odczekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@voodoo Kiedy robiłeś te operacje? W weekend była przerwa techniczna 🙂 Może coś w bluemedia i nie realizowali doładowań?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś rano próbowało środki pobrać koło 4 🙂
I nie wiem czy nie miałem tyle na tym extra koncie Blik 🙂 Czy karta była podpięta co straciła w końcu ważność.
Teraz mam i środki extra do przodu na tym koncie doładowanym BLIK na dużym plusie . Jak i świeża karta wpięta co przeszła 1zł księgowanie dziś 🙂
I pierwszy raz na koncie mam zwrot techniczny na wartość Planu.
Tak ,że nie wiem do końca co się dziś zadziało 😜
Według chatu jak już mam środki na plusie to powinna odbyć się próba pobrania. Wersja apki nie ma nic do tego 😜 Jednak od rana klikanie w ponów płatność wywala tylko error 404 w apce 😄 A nowszej android 12 mi nie wyszukuje . Nawet po odinstalowaniu apki .
A nie chce czekać do jutro i odnawiać planu czy wybierane innego jak chce opłacić ten który mam i środki też są na koncie zaraz prawie po smsie uzupełnione XD
Tak,że nie wiem co jeszcze mogę zrobić 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@voodoo Jeżelj środki.masz zapewnione na koncie, to płatność będzie pojawiała się x automatu. Co do błędu, to.albo stara wersja apki odnosi się do nieistniejącej strony, albo jest problem po stronie operatora płatności i trwają prace nad usunięciem usterki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na starej komórce starszy Android .Po usunięciu apki jedyna apka która się instaluje i znajduje to również 54.2.3.Chyba tą nowszą apkę usunęli ze sklepu XD
Jeszcze spróbuje na trzeciej komórce XD
Nawet nie instalowałem na trzeciej w samym sklepie na kolejnej komórce wskazuje mi 54.2.3
A też inna komórka Android producent XD . Może ta nowsza apka na jabłku tylko wyszła ?:D
U mnie na trzech Androidach wersja max jaką widzę to 54.2.3 😜
A różni producenci komórek i różne Androidy na pokładzie 😜
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »