- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
Patrząc na ceny, jakie oferuje konkurencja na prepaidach i bonusy, szczerze wątpię. Orange strasznie zniszczyło swoją ofertę prepaid, a co gorsza robi to dalej.
Podobnie z resztą jest z ofertami abonamentowymi - dają niewiele więcej, a ceny rosną regularnie. Na tle konkurencji oferta wygląda blado 😕 Flex również, więc no.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
Ja nie mówię o MVNO, chociaż są tacy, którzy nie plajtują (jeszcze). A patrząc na stawki - w Orange są jeśli nie największe, to jedne z. Mowa o prepaid. Tak samo oferty abonamentowe - u konkurencji jest nieco taniej (chociaż i to nie zawsze) - a warunki bardzo zbliżone, nawet lepsze jeśli mówimy o konkretnych ofertach danych MNO oferowanych w submarkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
A tak patrząc to serwery z Regulaminy słabo działają? Ciekawe kiedy usuną Prepaid? Akurat te ukryte opłaty mogli by dać przy tańszym prepaidzie tak jak w bankach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
@kawola223 z cenników wynika, że cesja w play to 30 pln (pomarańczowe), natomiast bezpłatna jest zmiana danych (np nowy dowód osobisty, adres koresp) (niebieskie)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
chyba wszystkie cenniki ofert na kartę były zaktualizowane 15.08.2020r. i dodano tam pozycję zmiana Użytkownika - 30zł
a jeszcze przed chwilą pisałem z konsultantką na czacie i dwukrotnie potwierdziła, że jest to darmowa operacja. xD
już sam nie wiem... wieczorem napiszę do kolejnego konsultanta xD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
Też sobie z nimi popisałem... Też stwierdzili że cesja jest darmowa, na moją uwagę że wg cennika to 30pln stwierdzono ze ta kwota dotyczy abo a jak dalej próbowałem drążyć to wniosek jest taki że mam obsłudze wierzyć na słowo. Tak sobie myślę że to może być tak jak napisała obsluga: że być może jest jakaś tajna promocja i ta opłatą nie jest pobierana.
Druga sprawa to kwestia samych przenosin. Pamiętaj że numery w Rodzinie będą miały swój własny okres rozliczeniowy od momentu aktywacji w sieci. Aby mieć wszystko zaczynające się jednego dnia (ułatwi to np przekazywanie GB) wystarczy mieć te dodatkowe numery w Orange na kartę i po aktywacji numeru głównego we flexie od razu przerzucić JE z ofnk do flex rodzina. Pamiętaj też że w takim przypadku konto przenoszonego numeru się zeruje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina
@kawola223 Co do cesji u fioletowych to na 99% jest darmowa - tak mnie zapewnił inny użytkownik, który przepisał numery na siebie i tą drogą będzie przenosił się do flexa.
Pamiętaj, aby przy przenosinach numeru głównego skorzystać z promocji dla polecających. Kod należy wpisać PRZED dodaniem karty płatniczej
- « Poprzedni
- Następny »