- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex - zmiana planu w górę
Kto śledził moje poprzednie testy, mógł zauważyć, że z GB w tym okresie u mnie krucho. Postanowiłem coś tym zrobić i zdecydowałem się na zwiększenie planu we Flexie. Zmiana w górę (a dokładniej na plan z większą ilością GB) jest dokonywana od razu bez pobierania opłaty. Pierwsza nowa opłata będzie pobrana w standardowym naszym dniu odnawiania planu.
Wersja obrazkowa jak to wyglądało:
Po kilku chwila dostałem pełne 50GB do wykorzystania do końca okresu (u mnie 12.11).
Na koniec chciałem obalić jeden mit pojawiający się na różnych portalach z "extra-promocjami". Zmiany wycofać nie możemy. Jest nieaktywny guzik zmiany GB (zdjęcie niżej). Ale możemy co miesiąc zmieniać plan w górę i w dół - jedna zmiana na każdy okres. Zmiana w górę od ręki, zmiana w dół dopiero z nowym cyklem.
PS. Mimo dużego zużycia, jeszcze lejka technicznego nie dostałem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z obrazków wynika, że podwyższenie planu odbywa się na zasadzie dodania transferu dopełniającego do nowego limitu. Gdyby dodali ci równe 50gb to powinieneś mieć 50,20. Tak na mój rozum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest ok. Czy z obniżaniem planu też tak dobrze idzie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Jest ok. Czy z obniżaniem planu też tak dobrze idzie?
@ketrasaArtur , z tego co czytałem, pakiet na niższy plan włącza się od nowego cyklu, więc jest gorzej.