- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Nocą - jak skorzystać z promocji?
Promocja Flex Nocą ważna jest od wtorku od godziny 18.00 do środy do godziny 6.00 rano (informacja taka podawana jest też w szczegółach opisu oferowanej promocji). Żeby nie zapomnieć, że akurat jest aktywowana promocja informację o wystartowaniu kolejnej promocji Flex podaje w powiadomieniach.
Screenshot_2020-10-06-21-51-41.jpg
W użytkowanym przeze mnie telefonie - w górnym pasku pojawia się też ikona "Flex" informująca o jakimś powiadomieniu: DSC_1307.jpg
DSC_1305.jpg
DSC_1304.jpg
W dzisiejszej ofercie "Nocą" teoretycznie są dwa urządzenia: waga Huawei oraz domowy router Huawei...
Screenshot_2020-10-06-20-02-05.jpg
Miałem trochę problemów ze skopiowaniem kodu... ale po kilku próbach, gdy już przeszedłem procedurę "realizacji kodu" udało mi się uzyskać zmniejszenie ceny... na wagę, bo w momencie gry testowałem procedurę skorzystania z promocji, dostałem komunikat, że routera brak....
Screenshot_2020-10-06-20-03-15-588.jpg
Screenshot_2020-10-06-20-03-29.jpg
Screenshot_2020-10-06-20-03-48.jpg
Screenshot_2020-10-06-20-05-36.jpg
po naciśnięciu przycisku "zrealizuj kod" jesteśmy przenoszeni do sklepu Orange.
Screenshot_2020-10-06-20-08-09.jpg
po wprowadzeniu kodu...
InkedScreenshot_2020-10-06-20-09-57-073.jpg
Screenshot_2020-10-06-20-10-09-600.jpg
i jego zatwierdzeniu cena urządzenia została obniżona...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu trzeba pamiętać, że obniżenie nie następuje od razu po przekierowaniu, tylko po akceptacji kodu i tylko przy zakupie płatne w całości. W ratach i abonamencie kupon nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 i @ketrasaArtur ja dzisiaj otrzymałem smsa z promką na laptopa HP250 G8. Mój poprzedni, kupiony na raty w Orange ma już słabą baterię, a ta propozycja jest kusząca. Może ktoś da recenzję od siebie, czy jest wart zainteresowania? Tak w skrócie wygląda specyfikacjaLaptop HP.JPG
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub też się nad nim zastanawiam. Dla mnie parametry ma wystarczające, bo mi byłby potrzebny do internetu, pakiet office i wgrywanie oprogramowania do sterownika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub kupuj i testuj 😆
Żyje się tylko raz 😃
Ja tam sobie nie odmawiam, jak coś mi się spodoba i jest potrzeba, to kupuję i tyle 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , a jak go od strony technicznej widzisz? Bo znowu (podobno) to Pro, a mój poprzedni, czyli ten, z którego piszę, to HP 255 G7 2019 z Windowsem 10. Ten z nocnego łowu na jedenastkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@bronzub też się nad nim zastanawiam. Dla mnie parametry ma wystarczające, bo mi byłby potrzebny do internetu, pakiet office i wgrywanie oprogramowania do sterownika.
@ketrasaArtur , wspominałeś poprzednio, że chyba trzeba zapłacić gotówką (przy nowej fakturze może?), bo inaczej nie skorzystam z kodu i będzie klops. Jak to jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie promocyjny lapek ma inną specyfikacje, hmmmmm...
Screenshot_20221115-211417.png
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro , przed aktywacją kuponu wszedłem w szczegóły i tam nic, a nic takiego nie mam. Idę na zakupy...i stoję w rozkroku przed tym przyciskiem. Co jest grane? Ja skopiowałem te dane ze sklepu HP amerykańskiego. Czemu jest kot w worku u mnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Jak wejdziesz w sklep flexa to tam będzie na początku specyfikacja, w którą trzeba kliknąć aby wszystko się pokazało
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »