- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Nocą - jak skorzystać z promocji?
Promocja Flex Nocą ważna jest od wtorku od godziny 18.00 do środy do godziny 6.00 rano (informacja taka podawana jest też w szczegółach opisu oferowanej promocji). Żeby nie zapomnieć, że akurat jest aktywowana promocja informację o wystartowaniu kolejnej promocji Flex podaje w powiadomieniach.
W użytkowanym przeze mnie telefonie - w górnym pasku pojawia się też ikona "Flex" informująca o jakimś powiadomieniu:
W dzisiejszej ofercie "Nocą" teoretycznie są dwa urządzenia: waga Huawei oraz domowy router Huawei...
Miałem trochę problemów ze skopiowaniem kodu... ale po kilku próbach, gdy już przeszedłem procedurę "realizacji kodu" udało mi się uzyskać zmniejszenie ceny... na wagę, bo w momencie gry testowałem procedurę skorzystania z promocji, dostałem komunikat, że routera brak....
po naciśnięciu przycisku "zrealizuj kod" jesteśmy przenoszeni do sklepu Orange.
po wprowadzeniu kodu...
i jego zatwierdzeniu cena urządzenia została obniżona...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu trzeba pamiętać, że obniżenie nie następuje od razu po przekierowaniu, tylko po akceptacji kodu i tylko przy zakupie płatne w całości. W ratach i abonamencie kupon nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 i @ketrasaArtur ja dzisiaj otrzymałem smsa z promką na laptopa HP250 G8. Mój poprzedni, kupiony na raty w Orange ma już słabą baterię, a ta propozycja jest kusząca. Może ktoś da recenzję od siebie, czy jest wart zainteresowania? Tak w skrócie wygląda specyfikacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub też się nad nim zastanawiam. Dla mnie parametry ma wystarczające, bo mi byłby potrzebny do internetu, pakiet office i wgrywanie oprogramowania do sterownika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub kupuj i testuj 😆
Żyje się tylko raz 😃
Ja tam sobie nie odmawiam, jak coś mi się spodoba i jest potrzeba, to kupuję i tyle 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , a jak go od strony technicznej widzisz? Bo znowu (podobno) to Pro, a mój poprzedni, czyli ten, z którego piszę, to HP 255 G7 2019 z Windowsem 10. Ten z nocnego łowu na jedenastkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@bronzub też się nad nim zastanawiam. Dla mnie parametry ma wystarczające, bo mi byłby potrzebny do internetu, pakiet office i wgrywanie oprogramowania do sterownika.
@ketrasaArtur , wspominałeś poprzednio, że chyba trzeba zapłacić gotówką (przy nowej fakturze może?), bo inaczej nie skorzystam z kodu i będzie klops. Jak to jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie promocyjny lapek ma inną specyfikacje, hmmmmm...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro , przed aktywacją kuponu wszedłem w szczegóły i tam nic, a nic takiego nie mam. Idę na zakupy...i stoję w rozkroku przed tym przyciskiem. Co jest grane? Ja skopiowałem te dane ze sklepu HP amerykańskiego. Czemu jest kot w worku u mnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Jak wejdziesz w sklep flexa to tam będzie na początku specyfikacja, w którą trzeba kliknąć aby wszystko się pokazało
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »