- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron jak nie ma jak jest, albo połączenia głosowe i internet, albo sam internet, wybierasz to przy dodawaniu karty dodatkowej, potem tego nie da się już zmienić.
@Ron ty piszesz o zamawianiu nowej w aplikacji?
To fakt jest jeden rodzaj, do wszystkiego, ale potem się wybiera, czy połączenia i internet ma obsługiwać, czy tylko do internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FLEX - dodatkowa karta SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)Nie ma we FLEX do zamówienia karty dodatkowej jako tylko do danego rodzaju usługi (karta Flex internetowa lub karta Flex tylko głosowa). Zamawiasz kartę dodatkową i tyle. 😏🤔
Really?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamawiając dodatkową kartę SIM we Flex trzeba pamiętać, że ta "główna" ma włączony roaming, dodatkowa natomiast roamingu nie ma.
Wiem to stąd, że w ubiegłym roku gdy byliśmy na wakacjach w Bawarii to synowi nie działał telefon natomiast tablet został w domu. Pisałem na czacie z konsultantem i powiedziano mi, że z dwóch kart tylko jedna jest główną i ta właśnie ma włączony roaming, druga go nie ma. Oczywiście w telefonie była dodatkowa a główna w tablecie, który został w domu 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rychtar1napisał(-a)Zamawiając dodatkową kartę SIM we Flex trzeba pamiętać, że ta "główna" ma włączony roaming, dodatkowa natomiast roamingu nie ma.
...😀
Wydaje mi się że to nie chodzi o włączenie roamingu. Po prostu karty dodatkowe są aktywne tylko w Polsce. Co więcej, jeśli karta głóna wyjedzie za granicę to te dodatkowe przestają działać, nawet jeśli zostały w Polsce. Nie sprawdzałem tego w praktyce, ale tak by wynikało z warunków usługi. Natomiast główna karta za granicą działa zupełnie normalnie - to sprawdzałem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »