- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność telekonferencji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, jestem kolejnym użytkownikiem który nie spodziewał się (sic!) możliwości braku realizacji połączeń konferencyjnych w Orange flex.
Drogie Orange w dobie pandemii gdzie wiele osób pracuje zdalnie możliwość rozmowy przez telefon w telekonferencji to podstawa. To jest naprawdę bardzo istotna funkcja w obecnych czasach.
Wielka prośba o uruchomienie tej funkcji i prośba o kontakt z expertem Orange flex. Dzieki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Frehar pozostaje posiłkować się konferencją u konkurencji. Fiolet i Magenta mają juź od oferty na kartę.
We Fiolecie można połączyć np. że dwa numery, do których dołączył się kolejne osoby. Jak dobrze eykona się połączenie, to pozostałe numery, w tym Orange może uczestniczyć w konferencji 9-10 osób. Sam przeprowadzałem próby, działało 🤔😄👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeszedł z NJU gdzie wszystko co potrzebowałem działało perfekcyjnie 🙂 łatwego powrotu bez pomocy konkurencji nie będzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Frehar niestety, obecnie potrzebna pomoc konkurencji, ale w planach są prace nad migracją z FLEX do innych ofert Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak boje się ze te plany będą się ciągnąć i ciągnąć a z technicznego punktu widzenia zastanawia mnie czy to ktoś nie kliknął „Enter” czy to celowe działanie wynikające z jakiś przyczyn technicznych
wesolych świat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniosłem się niedawno do Flex i brak rozmów konferencyjnych jest dla mnie dużym zaskoczeniem, korzystałem z tego właściwie codziennie. @Maciej_FLEX: Czy są jeszcze szanse na wprowadzenie tej funkcjonalności?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałem podbić temat rozmów koferencyjnych.. jest jakaś szansa na ich uruchomienie? Bo kiepsko to wygląda, jak taka sieć jak Orange Flex nie może świadczyć takiej usługi..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trochę dziwi brak telekonferencji we FLEX, wszak w abonamencie jest, trzeba by bardziej naciskać, może wprowadzą 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , wydaje mi się, że taki pomysł https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Telekonferencje-w-Flex/idi-p/301188 jest.
@escapers masz okazję poprzeć ten pomysł. Ja poparłem przed chwilą. Dobrze, że odświeżyłeś wątek😊
- « Poprzedni
- Następny »