- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć!
Pytanie jak w tytule. Nie mam jeszcze flexa ale rozważam przejście do niego z 4 numerami. Gdyby główny nr miał ten plan najwyższy 150 GB za 80 zl to do reszty numerów w rodzinie mógłbym przekazywać gigabajty bez limitu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2e trochę sorostuję poprzednie wypowiedzi. Mając w planie 150 GB możesz maksymalnie przekazać 149 GB. Możesz podzielić sobie na kilka numerów lub jednorazowo zasilić jeden numer całym możliwym pakietem. Unlmted jest przypisany tylko do numeru, na którym został aktywowany/wykupiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przy unlimited moge przekazywac czlonkom rodziny flex dowolną ilość gigabajtów?
Cześć @un_lu2e
zerknij to tego linka Orange Tylko w Orange Flex podzielisz się GB ze swoimi znajomymi
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/tylko-w-orange-flex-podzielisz-sie-gb-ze-swoimi-znajomymi/
Przesyłam ci link z tematem który był na forum Nasz Orange w 2019 roku dotyczący Przekazanie danych GB we Flex https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Przekazanie-danych-GB-we-Flex/td-p/159508
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przy unlimited moge przekazywac czlonkom rodziny flex dowolną ilość gigabajtów?
No dobra, ale to są już technikalia, jak zrobić kliknąc by przekazac gigabajty.
A mi chodzi o to, ile tego ja mogę przekazać. Też unlimited?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie możesz unlimited bo to dotyczy numeru na którym jest aktywny, możesz przekazać tyle ile masz w planie swoim czyli 150gb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2ew tym drugim linku co przesłałem kolega @Misiek62 napisał artykuł Przekazanie danych GB we Flex przesyłam linka jest tam instrukcja https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Przekazanie-danych-GB-we-Flex/td-p/159508
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedzi 🙂
A to przekazywanie do znajomych to to samo co przekazywanie do członków rodziny w ramach flex rodzina? Niczym to się nie rózni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2eznalazłem artykuł na stronie Orange ,,Orange Flex – oferta rodzinna nawet z 6 numerami" https://www.orange.pl/poradnik/siec-komorkowa/orange-flex-oferta-rodzinna-nawet-z-6-numerami/
W razie potrzeby inni członkowie Twojej rodziny mogą podzielić się swoimi GB i przekazać dzieciom lub seniorom dowolny pakiet danych – w pozostałych planach jest ich naprawdę dużo!
Zarządzanie kontem
Jak zarządzać Planami w Orange Flex? To bardzo łatwe! W aplikacji użytkownicy mogą mieć profil Administratora lub członka rodziny.
Administrator ma większe uprawnienia:
- dołącza lub usuwa członków rodziny,
- dla każdego członka rodziny może aktywować lub wyłączyć opcję „Zapytaj o zakup” – jeśli jest włączona, Administrator otrzyma powiadomienie, kiedy ktoś zechce kupić w aplikacji dodatkowe usługi, np. pakiet roamingowy.
Co ważne – wszystkie numery w rodzinnej ofercie Flex są zarejestrowane na jedną osobę (Administratora), a płatność jest pobierana z jednej karty płatniczej podpiętej do konta. To znacznie ułatwia zarządzanie miesięcznymi wydatkami. 🙂
@un_lu2e bardzo dobrze usługę Orange Flex znają koledzy @IreneuszCD i @ketrasaArtur Poczekajmy od nich na informacje 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2enapisał(-a)Cześć!
Pytanie jak w tytule. Nie mam jeszcze flexa ale rozważam przejście do niego z 4 numerami. Gdyby główny nr miał ten plan najwyższy 150 GB za 80 zl to do reszty numerów w rodzinie mógłbym przekazywać gigabajty bez limitu?
Napiszę krótko, GB z planu możesz przekazać znajomym, Ulimited przypisany jest do danego numeru, nie można go udostępniać, to by było za fajne 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2e widzisz szybka odpowiedz @IreneuszCD krótko i na temat 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@un_lu2enapisał(-a)...
A to przekazywanie do znajomych to to samo co przekazywanie do członków rodziny w ramach flex rodzina? Niczym to się nie rózni?
Niczym. Nawet jest tu na NO cały wątek żebraczy w ramach którego można wyżebrać te GB od zupełnych nieznajomych, w razie nagłej potrzeby.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »