- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się dzieje z Flexem, nic tam praktycznie nie działa...
piszcie na Twitter do rzecznika i kilka portali telko, on wówczas dość mocno się aktywuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Należę do grupy nie korzystających z/w usług. 😎 Natomiast sprawdzę w najbliższym czasie działanie Blokowanie połączeń z numerów zastrzeżonych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy na dodatkowy numer w tzw. rodzinie można zamówić kartę eSIM? Bo sytuacja jest taka, że jeden numer mam prywatny, a drugi służbowy, i ten drugi byłby używany jako eSIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie tylko na główny numer możesz zamówić esim. Karty dodatkowej nie można zamówić na numer w rodzinie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teoretycznie zgłosiłem ten problem, i mieli go rozwiązać. Ale chyba się nie doczekam na odpowiedź ze strony supportu jak i na wiele innych...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zrobić reklamacje jak konsultanci nie chcą przyjmować reklamacji . Twierdzą ze robią zgłoszenie, a reklamacje przyjmą jak zgłoszenie będzie rozwiązane, a to nigdy nie nastąpi i tak w kółko. Jedyna słuszna decyzja to przenosiny do innej sieci, problemy znikną
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, obsługa klienta we Flexie to śmiech na sali.
Dzisiaj miałem kolejną przykrą sytuację - po rozpoczęciu nowego okresu rozliczeniowego chciałem po raz drugi z rzędu poprosić o rekompensatę za niedziałające usługi. Konsultantka zapoznała się ze sprawą i... założyła nowe zgłoszenie "skoro problemy nadal występują".
Wszystko wskazuje na to, że moje poprzednie zgłoszenie zostało zamknięte i pozostawione bez rozwiązania, a ja nawet nie zostałem o tym poinformowany. Dno i metr mułu.
Przysięgam, jak tylko ktoś wprowadzi eSIM dla klienta indywidualnego to w tym samym dniu zacznę przenosić numer...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety to prawda konsultanci są beznadziejnie niekompetentni. Chyba są z szybkiego naboru z ulicy bez szkoleń i wiedzy. Są tylko wtedy zadowoleni gdy kończysz z nimi kontakt. Też szukam gdzie by tu przenieść numery.