Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[do 21.04.2021r.] Rusza nowa promocja dla nowych Klientów aplikacji Mój Orange

Wojciech
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

[do 21.04.2021r.] Rusza nowa promocja dla nowych Klientów aplikacji Mój Orange

Wiadomość zawiera hiperłącze

22.03, br. dla Klientów, którzy do tej pory nie korzystali jeszcze z aplikacji Mój Orange wersji 5 uruchamiamy nową promocję „Mój Orange – moja aplikacja”. Promocja trwa do 21.04.2021r.

Na czym polega promocja?

Każdemu Klientowi, który w czasie trwania promocji zaloguje się po raz pierwszy adresem e-mail do aplikacji Mój Orange w wersji 5 lub wyższej, odejmiemy 10 zł od rachunku za usługi telekomunikacyjne.

Dla kogo?

Z promocji mogą skorzystać Klienci indywidualni, SOHO i SME  usług mobilnych lub stacjonarnych, którzy mogą korzystać z aplikacji Mój Orange.
Promocja nie dotyczy Klientów, którzy korzystają wyłącznie z oferty na kartę, usługi Dostępu do Internetu DSL, usługi ISDN, planów taryfowych Firma, planów taryfowych Internet LTE dla Dużych Firm.

Dodatkowe informacje:

• Zniżka jest jednorazowa i aktywowana jest na pierwszej lub kolejnej fakturze (najpóźniej na drugiej). Jest to zależne od momentu zalogowania do aplikacji i daty startu cyklu billingowego. Jeżeli logowanie do aplikacji ma miejsce w okresie dłuższym niż 5 dni przed cyklem billingowym, to zniżka zostanie włączona na najbliższej fakturze. Jeżeli logowanie ma miejsce w okresie krótszym niż 5 dni przed cyklem billingowym, wówczas zniżka zostanie włączona na drugiej fakturze.
  • O naliczeniu zniżki informujemy Klienta komunikatem push w aplikacji wysyłanym 3 dni po jej włączeniu w billingu. W treści komunikatu podany zostanie numer faktury, na której naliczona została zniżka, żeby Klient łatwiej mógł to zweryfikować.
  • 10 zł odliczane jest wyłącznie za należności za usługi telekomunikacyjne. Pomniejszenie nie będzie wpływać na cenę z tytułu innych usług, w szczególności takich, jak usługi elektroniczne, Netflix, Canal+, ubezpieczenia, Orange Smart Care, Zabezpiecz Pesel, raty za sprzęt.

Szczegółowe informacje dotyczące promocji znajdziesz w regulaminie.

Aplikacja Mój Orange ma coraz więcej funkcjonalności, dlatego chcemy ją polecać naszym Klientom, aby mogli wygodnie zarządzać swoimi usługami i płatnościami. O samej aplikacji możesz przeczytać pod adresem https://www.orange.pl/mo

9 ODPOW. 9
Morciak
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Rusza nowa promocja dla nowych Klientów aplikacji Mój Orange

Zgłaszam zacięcie - pobrałem aplikację po przeczytaniu @Wojciech Twojego postu via PlayStore na Android i niestety, ale aplikacja oczekuje ode mnie zalogowania się numerem telefonu lub numerem usługi.Nie mam możliwości zalogowania się do niej adresem e-mail.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Morciak wpisz dowolny numer, potem wskoczy logowania e-mailem.

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@Morciak wpisz nr usługi i wtedy przekieruje Cię do wpisania maila i hasła.

Morciak
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

@slav72 @ketrasaArtur - ha! Dziękuję za szybką reakcję i informację!
Nie chciałem niczego "popsuć" ponieważ post @Wojciech 'a mówi o logowaniu emailem.

Edit: oczywiście poszło

j131

Wiadomość zawiera obraz

Zachęcony promocją zainstalowałem i trochę posmyrałem po apce. Szału powiem nie ma. GUI niezbalansowane - wielkość czcionek w ustawieniach adekwatna, na głównym ekranie znacznie większa, robi się efekt "dziurki od klucza". Ale OK, tragedii też nie ma.

Natomiast za trudne do zaakceptowania uważam wyświetlanie zamiast listy przypisanych urządzeń w odpowiedniej zakładce "pułapki" nastawionej na skorzystanie z dodatkowo płatnej oferty która zupełnie mnie nie interesuje. Generalnie co to ma być? Aplikacja do obsługi klienta czy tuba reklamowa? Jak tuba reklamowa to ja dziękuję, nie skorzystam.

Screenshot_20210322_193200_pl.orange.mojeorange.jpg

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@j131 nie tylko Tobie apka się nie podoba. Dużo fajniejsza i stabilniej działająca była wersja 4.15. Niestety na siłę została wciśnięta wersja 5.X. Dobrze, że obecnie coś już w niej działa, ale początki to tragedia. 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Może warto przypiąć to na stronie głównej?
j131

@Wojciech: czy ta promocja jest jedyną aktywną promocją w kontekście używania apki "mój orange"? Pytam bo dostałem SMSa o treści: "Otrzymujesz dodatkowe 20 GB za rejestracje w nowej aplikacji Moj Orange. Pakiet wazny w kraju przez 60 dni. Pozdrawiamy, Orange". To jakaś inna promocja czy warunki tej którą tu promujesz się zmieniły?

slav72

Wiadomość zawiera hiperłącze