- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🏆📜 Wątek miesiąca: styczeń 2022
Mamy to! Oto wynik głosowania na wątek powstały w styczniu 2022 roku! Został nim temat pt. 🏆📜 Rozmowa na koszt odbiorcy - obciążenie.
Jego autorem jest @Balvorne. Wielkie gratulacje! 😊 Społeczność Nasz Orange uznała go za najbardziej interesujący. Otrzymasz specjalną dedykowaną odznakę oraz bonusowe 2500 Punków Orange.
Autorem rozwiązania Wątku miesiąca jest.... Nie kto inny jak nasz Heros @Misiek62. Ukłony! 😊 Twoje rozwiązanie zostało uznane za najbardziej przydatne! Otrzymasz 2000 Punktów Orange oraz specjalną dedykowaną odznakę.
A najbardziej polubiony wpis w wątku należy do naszego drugiego Herosa - @Anonim. Brawo! 😊Twój wpis zyskał duże uznanie wśród Społeczności Nasz Orange. Otrzymasz bonusowe 1500 Punktów Orange oraz specjalną dedykowaną odznakę.
Co myślicie o zwycięskim temacie? Zachęcamy do komentowania!
↓
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cieszę się niezmiernie, że mój skromny lajk przyczynił się również do zwycięstwa tego wątku😊 No i gratulacje dla tercetu...wcale nie egzotycznego😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Twój post też przyczynił się do spopularyzowania tematu, więc gratulacje także dla Ciebie.
Natomiast sam temat wydaje się na prawdę ważny, skoro nie zakończył żywota, po wskazaniu rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , ważny! W dodatku testowany przez @ketrasaArtur 😊 Mnie też przetestował, ale nie dałem ani centa 😂 ....bliżej mi do Krakowa, niż w Jego strony😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz