Nie można wyświetlić tego widżeta.

Utrudnienia w korzystaniu z forum

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14629
  • 60192
  • 739

Dorzucę, że na smartfonie muszę logować się nawet 2 razy dziennie, co do niedawna nie występowało

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2105
  • 6649
  • 70

Na NO w telefonie wchodzę przez zakładkę do działu z telefonami. Widzę że jestem zalogowany, klikam na główną stronę a po jej zaladowaniu jestem wylogowany. 19.04.

Anonim

Nie dotyczy

Ja to mam chyba fart, na Laptopie z Google Chrome zero problemów  na telefonie z Edge też ok 😎

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18713
  • 186

Ja długo się nie odzywałem, bo i długo też mam komfort "trwałego zalogowania" na forum,  zarówno w komputerze/laptopie jak i w smarfonie. We wszystkich urządzeniach preferuję Chrome.

Anonim

Nie dotyczy

Data: 02.11.2021 godz. 21:30

Ja po kliknięciu w link w wiadomości e-mail z NO mam taki widok:

Ashampoo_Snap_2021.11.02_21h33m47s_002_.png

Proszę zwrócić uwagę, że mój awatar jest widoczny.... co sugeruje, że jestem zalogowany !!!

Natomiast po kliknięciu na przycisk "odpowiedz" pod dowolną wiadomością mam tak:

Ashampoo_Snap_2021.11.02_21h34m20s_003_.png

Jak widać powyżej otwiera się okno do edycji posta. Jedynie rzut okiem na samą górę okna pozwala zweryfikować, że jednak nie jestem zalogowany. A poprzednie okno mówiło cos innego...

Wiec jak to ma w końcu działać ? 😉

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Dziś 15:10 wchodzę na forum, jest powiadomienie że @Aśka_M  skomentowała pomysł o grafikach, klikam w powiadomienie i...zostaję wylogowany z NO.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 7734
  • 198

Mnie też dopadł ten error. Po napisaniu posta i wysłaniu wylogowało mnie 😞

Pracuję w Orange
  • 1157
  • 8745
  • 23

Dzięki za wszystkie sygnały.

Problem przekazaliśmy do dostawcy i obecnie jest w analizie. Mam nadzieję, że sprawnie pójdzie znalezienie przyczyny (znowu problem występuje losowo) i przygotowanie rozwiązania.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20208
  • 58443
  • 795

@Aśka_M 10.23 - wylogowanie po kliknięciu Lubię to.

Pracuję w Orange
  • 1157
  • 8745
  • 23

@ketrasaArtur to, co widzę po swojej stronie, to jakby przeglądarka nie trzymała dłużej sesji, bo czas 2000 min zawsze jest zachowany.

Problemem jest to, co pisałeś - czyli, że wchodząc widzisz jakbyś był zalogowany (rozumiem, że wygląda to tak po odświeżeniu strony), bo de facto nie jesteś i pierwsza akcja wymagająca zalogowania wyzwala okno logowania. Oczywiście tak, jak pisałam wcześniej temat jest w analizie u dostawcy.