Utrudnienia w korzystaniu z forum

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21570
  • 62802
  • 860

@bronzub to raczej błąd w ustawieniach silnika forum. Może po konkursie już będzie dobrze funkcjonowało. Teraz ruch wzmożony, a mi się przytrafiła niespodzianka 🤗

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7742
  • 88

Dzisiaj sama pojedyncza literka w treści postu przeszła bez problemu.

Ogólnie od dawna nie zauważyłem problemów przy korzystaniu z forum Nasz Orange..

Częściej są problemy np. jak ze strony logowania do strony MO (bez logowania) próbuje się wejść do Oferty na kartę, gdy w jakieś zakładce jesteśmy zalogowani na forum. Występuje pętla przekierowań.

Standardowe otwarcie w nowym oknie w trybie prywatnym pomagało.

W zasadzie, to oprócz haseł mam automatyczne czyszczenie wszystkiego w Firefoxie po jego prawidłowym zamknięciu.

• 21570
  • 62802
  • 860

@andrzej1441 to trzeba mieś szczęście/nieszczęście aby trafić na błąd. W niedzielę mi się udało 🤗

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8699
  • 35164
  • 294

@andrzej1441napisał(-a)

Dzisiaj sama pojedyncza literka w treści postu przeszła bez problemu.

Ogólnie od dawna nie zauważyłem problemów przy korzystaniu z forum Nasz Orange..

Częściej są problemy np. jak ze strony logowania do strony MO (bez logowania) próbuje się wejść do Oferty na kartę, gdy w jakieś zakładce jesteśmy zalogowani na forum. Występuje pętla przekierowań.

Standardowe otwarcie w nowym oknie w trybie prywatnym pomagało.

W zasadzie, to oprócz haseł mam automatyczne czyszczenie wszystkiego w Firefoxie po jego prawidłowym zamknięciu.

Ja zawsze separuję loginy do MO od loginów na NO używając do tych celów różnych przeglądarek. Wtedy nie muszę pamiętać o czyszczeniu ciasteczek. Jest to chore, a podobno Zespół planuje jeszcze głębszą integrację, co prawdopodobnie jeszcze bardziej utrudni nam życie.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2851
  • 12157
  • 75

Ja chyba nigdy nie czyściłem ciasteczek 🙂 BTW, skopiowałem odpowiedź od @ketrasaArtur i błąd... I tak kilka razy. Dodałem spację do odpowiedzi i przeszło....

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3024
  • 25

Może to nie jest litera a znak specjalny? Jaki ma kod w tabeli znaków?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2851
  • 12157
  • 75

\u0020

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2594
  • 10066
  • 38

@j131napisał(-a)

podobno Zespół planuje jeszcze głębszą integrację, co prawdopodobnie jeszcze bardziej utrudni nam życie.

nie planuje, tylko łyka jak młody pelikan, co mu scrumowi sprinterzy wciskają, żeby ułatwić życie sobie

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 77
  • 246
  • 0

Mi pokazywało osiągnięto maksymalny limit powodziowy. 

• 21570
  • 62802
  • 860

To tak jak u mnie na screenie w pierwszym poście zgłoszeniowym.

@Wiktor podobno wystarczy dodać kilka znaków, aby opublikować post. Jeszcze nie sprawdziłem