Utrudnienia w korzystaniu z forum

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21569
  • 62800
  • 860

@IreneuszCD mi się pojawiło, jak chciałem wysłać dziś pierwszy post, co jest dziwne. Jeśli faktycznie dużo postów bym wysyłał, to nie ma co się dziwić, ale jak pierwszy od razu z błędem. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3026
  • 15991
  • 80

Dziś to forum na jakiś bug, pewnie dlatego taki mały problem ci wyskoczył 😎

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3024
  • 25

Może za dużo postów nie dziennie, ale np. tygodniowo napisałeś?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Flood_(informatyka)

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16490
  • 3

@ketrasaArtur , mało kto zgłasza takie problemy i pewnie wszystkie kłopoty zbierasz na klatę 😀 Masz "powodzenie" zamiast powodzi😀

• 21569
  • 62800
  • 860

No cóż, problem zgłoszony, fajnie by było, jak moderatorzy przyjrzą się zagadnieniu. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 882
  • 3821
  • 6

Też miałem podobną sytuacje, trzy razy dodawałem odpowiedź zanim się opublikowała 😄 podejrzewam że konkurs się skończy i problem sam się rozwiąże:D 

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

@ketrasaArtur napisał(-a)
Pokaż szczegóły

Zgłaszam problem w publikacji postów. Przez półtorej godziny nie miałem możliwości opublikowania żadnego posta. Wyświetlany był komunikat jak na zdjęciu poniżej:

Screenshot_2025-08-03-11-29-10-407_com.android.chrome.jpg

Będziemy to na pewno sprawdzać. 👍

Na szczęście ta odpowiedź nie miała wpływu na wynik.

@j131 napisał:

Może przed wystartowaniem konkursu Zespół powinien był postarać się o zwiększenie limitów powodziowych?

Przyznajemy rację @j131, że nie przewidzieliśmy, że w tym obszarze może być z tym problem. 😔
Tego typu komunikaty sporadycznie pojawiały się w innych sytuacjach, ale przy tym konkursie częstotliwość występowania nieco się zwiększyła.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2851
  • 12157
  • 75

Również miałem taki błąd , a mój post zawierał tylko jedną literkę.  Dopisałem jakieś tam słowo i przeszło...  

• 21569
  • 62800
  • 860

Czyli wniosek prosty, dodać kilka znaków więcej, a nie samą literkę. Jak ponownie pojawi się taki błąd, to sprawdzę.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16490
  • 3

@ketrasaArtur , czasami nie trzeba nic zmieniać i tylko wystarczy ponownie załadować. Podkreślane są znaki bez wyraźnego sensu i samo się prostuje😀 Zauważyłem takie "tajne kody" od modów. To Ci modyfikatorzy od psikusów😋 Lubią Cię i co im zrobisz?😎