- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
@bronzub to raczej błąd w ustawieniach silnika forum. Może po konkursie już będzie dobrze funkcjonowało. Teraz ruch wzmożony, a mi się przytrafiła niespodzianka 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj sama pojedyncza literka w treści postu przeszła bez problemu.
Ogólnie od dawna nie zauważyłem problemów przy korzystaniu z forum Nasz Orange..
Częściej są problemy np. jak ze strony logowania do strony MO (bez logowania) próbuje się wejść do Oferty na kartę, gdy w jakieś zakładce jesteśmy zalogowani na forum. Występuje pętla przekierowań.
Standardowe otwarcie w nowym oknie w trybie prywatnym pomagało.
W zasadzie, to oprócz haseł mam automatyczne czyszczenie wszystkiego w Firefoxie po jego prawidłowym zamknięciu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 to trzeba mieś szczęście/nieszczęście aby trafić na błąd. W niedzielę mi się udało 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Dzisiaj sama pojedyncza literka w treści postu przeszła bez problemu.
Ogólnie od dawna nie zauważyłem problemów przy korzystaniu z forum Nasz Orange..
Częściej są problemy np. jak ze strony logowania do strony MO (bez logowania) próbuje się wejść do Oferty na kartę, gdy w jakieś zakładce jesteśmy zalogowani na forum. Występuje pętla przekierowań.
Standardowe otwarcie w nowym oknie w trybie prywatnym pomagało.
W zasadzie, to oprócz haseł mam automatyczne czyszczenie wszystkiego w Firefoxie po jego prawidłowym zamknięciu.
Ja zawsze separuję loginy do MO od loginów na NO używając do tych celów różnych przeglądarek. Wtedy nie muszę pamiętać o czyszczeniu ciasteczek. Jest to chore, a podobno Zespół planuje jeszcze głębszą integrację, co prawdopodobnie jeszcze bardziej utrudni nam życie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja chyba nigdy nie czyściłem ciasteczek 🙂 BTW, skopiowałem odpowiedź od @ketrasaArtur i błąd... I tak kilka razy. Dodałem spację do odpowiedzi i przeszło....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
podobno Zespół planuje jeszcze głębszą integrację, co prawdopodobnie jeszcze bardziej utrudni nam życie.
nie planuje, tylko łyka jak młody pelikan, co mu scrumowi sprinterzy wciskają, żeby ułatwić życie sobie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi pokazywało osiągnięto maksymalny limit powodziowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To tak jak u mnie na screenie w pierwszym poście zgłoszeniowym.
@Wiktor podobno wystarczy dodać kilka znaków, aby opublikować post. Jeszcze nie sprawdziłem