Nie można wyświetlić tego widżeta.

Utrudnienia w korzystaniu z forum

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19891
  • 57496
  • 783

Tylko jak odróżnić, czy jestem zalogowany, czy nie? Samo przeglądanie forum nie pokazuje że jestem wylogowany. Powiadomienia przychodzą, więc trudno jest wychwycić. Czekam więc na informacje co wyniknie z analizy problemu.

Anonim

Nie dotyczy

Witam!

W jaki sposób mogę wyłączyć automatyczne logowanie na Nasz Orange? Czy w ogóle można to wyłączyć?

* Wpis przeniesiony z O społeczności - moderator Bartłomiej

Zespół Nasz Orange
  • 2989
  • 12639
  • 151

hej @Anonim, zdecydowana większość naszych użytkowników woli, by do Nasz Orange logowania było jak najmniej. Dlatego autologowanie jest aktywne (na poziomie globalnym). Niestety na dzisiaj nie jest to opcja zarządzalna z poziomu użytkownika. Ale niewykluczone że w przyszłości to się zmieni, gdy zmienimy też sam sposób logowania.

ps: warto dodać, że jak się wylogujemy i wyczyścimy pliki cookies, to nie będziemy się automatycznie logować - trzeba wpisać dane.

Anonim

Nie dotyczy

Dziękuję za informację Wiktor Pozdrawiam! 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2096
  • 6608
  • 70

Co do sesji i logowania to odnoszę nieodparte wrażenie, że sesja i tak wygasa po 2000 minut od ostatniego logowania, niezależnie czy w ciągu tego czasu korzystamy z forum czy nie, bo jeśli na forum jestem codziennie, a logować muszę się co dzień lub dwa (2000 minut to ca 33h) to wniosek nasuwa się sam. Chyba że coś mi umknęło.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2917
  • 7574
  • 195

@spiro  Bardzo możliwe.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5498
  • 18592
  • 186

@spiro Ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz musiałem logować się do NO...  zdecydowanie jest to dłuższy czas niż kilka dni. Sesje mam aktywne zarówno w laptopie jak i w smartfonie.

Anonim

Nie dotyczy

Ja dzisiaj, jak zwykle kliknąłem link w wiadomości e-mail i przeniosło mnie na stronę NO.

Kliknąłem "odpowiedz" i jak zwykle na stronie mogłem pisać w oknie edycji... A oczywiście nie byłem zalogowany !

Czujność, moi drodzy tylko czujność może nas uratować.... przed nerwicą. 😃

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1289
  • 3113
  • 31

Piszę post klikam publikuj i kaze mi się logować. Loguje a tam -> 

Wystąpił nieoczekiwany błąd.
  •  
  • Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 37FF74E2.

Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.

Czy w końcu zrobicie porządek z Tym aby człowiek nie musiał co chwile się logować?
Anonim

Nie dotyczy

Popieram @PARANOJA .

To zaczyna być mega irytujące, mówiąc młodzieżowym slangiem... 🙂

U mnie też dzisiaj pojawił się taki komunikat. Ale jest weekend i to długi to dajmy Adminom dychnąć.

Pomęczymy ich w najbliższy poniedziałek... 🙂