- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
Drodzy forumowicze 🙂
Możecie obecnie odczuwać niedogodności w korzystaniu z niektórych opcji i funkcjonalności związanych z forum (np. konieczność kilkukrotnego klikania w wysuwane menu boczne. Akurat w tym przypadku może pomóc wyczyszczenie cookies). Ma to związek z prowadzonymi pracami. Prosimy Was o cierpliwość.
Postaramy się temu zaradzić tak szybko, jak tylko to możliwe!
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyszukiwanie na stronie głównej i podstronach też nie zawsze działa. To samo dotyczy trzech kropek przy powiadomieniach i wiadomościach.
Po wejściu na swój profil nie zawsze tez pojawiają się osiągnięcia.
Czyszczenie ciasteczek pomaga, przynajmniej na jakiś czas.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Toż przeca mieliście rozpocząć grzebanko dopiero od dziś w nocy - znaczy się 30 X br. do jutra 😣 a Wy zaczęliście zabawę od wczoraj , a to czemu tak jeśli mogę wiedzieć eee ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka Pewnie temu, żeby wykonać zadanie w tle, tylko coś się ino skopciło i dlatego takie utrudnienia. No i wymuszona przerwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kurcze ciekawe czego oni szukają @ketrasaArtur , bo mam jakieś takie złudzenia i przemyślenia też
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka napisała:
Toż przeca mieliście rozpocząć grzebanko dopiero od dziś w nocy - znaczy się 30 X br. do jutra 😣 a Wy zaczęliście zabawę od wczoraj , a to czemu tak jeśli mogę wiedzieć eee ?
Anooooo... Mieli ta, mieli ta... Ale ktoś coś wcześniej (ten tego), coś więcej (ten tego)... I mamy jak mamy.
Nie jest na szczęście taaaak źle :). Da się żyć 😉
Moja wyobraźnia potrafi stworzyć scenariusze, wizualizacje, w których problemy na forum są o wiele, wiele gorsze . Dlatego cieszę się (maaam nadzieję, że słusznie), że wywaliło jedynie kilka rzeczy, o których wyżej już wspomniano ;0
Praca nad naprawą wreeeee
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)Kurcze ciekawe czego oni szukają @ketrasaArtur , bo mam jakieś takie złudzenia i przemyślenia też
Szukają @wscieklaewka dziury w całym Przypomina mi to w wojsku pewną historię z wystrzeloną amunicją. Niby wydana miała się zgadzać ze zużytą, a odnalazły się "lewe" łuski po nabojach Może znajdą bursztyn?
Widzisz @wscieklaewka , ma chłopak bujną wyobraźnię...trza uważać dziewczęta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To znaczy się @Wiktor że jutro o 1:00 forum będzie w pełnej krasie ( mam taką nadzieję ) - bo kto w nocy wstaje ten - tratatatata
No dobra toż to nie komunikacja miejska jest 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka jutrzejsza zapowiedź też jest aktualna. Generalnie to dziś i jutro może być trochę bałaganu i niedociągnięć za co bardzo przepraszamy. Mam nadzieję, że sprawnie wszystko ogarniemy 🙂
I pytanie do wszystkich - czy po wyczyszczeniu cookies macie jeszcze problemy z menu - tym po lewej i po prawej stronie (hamburger, kropki)? Powinno działać to już tak, jak wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »