<
Czas na podsumowanie czerwcowych wyników 2024 roku
Wielkie gratulacje Panowie i jak zwykle podziękowania za obecność i aktywność.
Jak zawsze, nagrodą w rywalizacji jest pakiet 20 GB. Zwycięzców prosimy o kontakt z nami pod adresem: NaszOrange@orange.com.
Poniżej zestawienie TOP5 dla Użytkowników i Herosów z uwzględnieniem sumy punktów za wszystkie aktywności premiowane w konkursie.
TOP 5 Użytkowników:
| Lp. | Nick | Liczba punktów |
| 1. | @atlas_cudow | 14 406 |
| 2. | @pirenej | 7 723 |
| 3. | @Luki555 | 5 718 |
| 4. | @Sefinek | 4 991 |
| 5. | @_Artek_ | 3 870 |
TOP 5 Herosów:
| Lp. | Nick | Liczba punktów |
| 1. | @agat13 | 34 163 |
| 2. | @j131 | 22 128 |
| 3. | @ketrasaArtur | 20 223 |
| 4. | @Samotnick | 17 718 |
| 5. | @tolek | 9 703 |
* Zgodnie z regulaminem tytuł Użytkownika i Herosa Miesiąca można uzyskać raz na 3 mies.
Dziękujemy wszystkim, którzy na co dzień dokładają swoją cegiełkę do budowy naszej pomarańczowej społeczności
@Michał Gratulacje dla wszystkich "murarzy społeczności"...dla "tynkarzy i hydraulików" również....
Gratulacje dla szanownego grona!
Zmieściłem się w 5 a wydawało mi się że nie piszę tu dużo, gratulacje dla wszystkich
@ketrasaArtur dzięki i także gratuluję. No cóż mam nadzieje ze nie jest wymagana jakaś przemowa przy odbieraniu nagrody jak na gali oskarowej
Gala Osk.... Złote Herosy
E... to sporo czasu coś się ułoży do końca roku coś poważniejszego. A tak na szybko to:
Dziękuję rodzinie znajomym operatorowi orange za uznanie użytkownikom za docenianie postów wzruszenie mi nie pozwala pisać
Również dziękuję, GB już mam, więc dalej działam na NO słuchając mojego ulubionego radia online
Wkradł się chochlik w tym miesiącu z powodu mojej pomyłki i po ponownym sprawdzeniu to @j131 powinien zostać Herosem miesiąca czerwca!
Nic jednak straconego, w tym miesiącu mamy zatem dwóch Herosów miesiąca tj. @j131 i @ketrasaArtur. Gratulacje panowie.
Post główny już poprawiony, przepraszamy za pomyłkę. Oczywiście zachęcamy @j131 do kontaktu w celu odebrania zasłużonej nagrody