- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈🎉 To juuuuuuż 3 lata ⏳ Nasz Orange! 🙌
Dzisiaj właśnie świętujemy Trzecie Urodziny! Nie da się ukryć, że... Zleciało to migusiem
Dziękujemy za Waszą obecność - za wszystkie uwagi, obserwacje, miłe słowa, uśmieszki, heheszki, smuteczki, pomysły, recenzje, materiały wzbogacające naszą wiedzę (eh! - dużo by wymieniać) - po prostu za wszystkie wpisy. Każda z tych aktywności to kolejna cegiełka w budowie naszej orangowej społeczności 💪💪
Możecie się o niej dowiedzieć całkiem, całkiem ciekawych rzeczy z poniższego podsumowania ostatnich 3 lat:
Jak co roku o tej porze dla wszystkich, którzy dzisiaj się zalogują, czeka unikalna, wyjątkowa, rocznicowa odznaka gościa urodzinowego! Taaaaa...dam!
Wielkie podziękowania za to, że jesteście z nami!
Zespół Nasz Orange
Trzecie urodziny to idealny moment do wspominek. Dlatego gorąco zachęcamy wszystkich naszych forumowiczów do dodawania komentarzy poniżej 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od początku jak sięgam pamięcią fajnie było na NO. Forum z roku na rok jest coraz Fajniejsze. Moim zdaniem sporo się działo przez te 3 lata, choć nie cały czas tu byłem. Teraz jest mega fajnie. Oby tak było i lepiej jeszcze, jak się da oczywiście. Podziękowania dla Załogi NO za to wszystko i forumowiczom 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam 🙂
🚀🎉🎂🍻
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wielkie i ogromne dziękuję, wielce i ogromnie jestem rad z tego tytułu, że mogę uczestniczyć w życiu społeczności Nasz Orange. Piątka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odznaka na 3 rocznicę Nasz Orange wyglada tak apetycznie, aż mam ochotę na coś słodkiego 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dużo działo się przez trzy lata, mam nadzieję, że Nasz Orange stale będzie się rozwijać 🙂
Dziękuję Wszystkim za wiele ciekawych dyskusji, możliwość uczestnictwa we wszystkich zlotach - mam nadzieję, że za kilka miesięcy będzie i piąty 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego dobrego dla całej społeczności NO. 🎉🎂 Cieszę się, że możemy być tu razem. Mam nadzieję, że kolejny rok przyniesie jeszcze więcej osiągnięć, a każdy, kto do nas zajrzy zostanie z przyjemnością na dłużej. ❤ ❤
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Ludzie, ludzie, jak ten czas leci.... " 😄 😄 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to wypijmy za dobre 3 lata i za kolejne 100 lat naszego Orange 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego dla najfajniejszej Społeczności czyli dla Każdego z Was 🙂
Rozwijających dyskusji, celnych rozwiązań i niepowtarzalnej atmosfery na kolejne lata A za dotychczasowe 3 - WIELKIE DZIĘKI
- « Poprzedni
- Następny »