- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szukamy testerów Android TV
chętnie przetestuję 🙂 Warunki spełniam - interesuje mnie opcja z Xioami Mi Box S!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie jestem zainteresowana testem posiadam wszystkie usługi i tv android
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chętnie pomogę w testowaniu nie mam telewizora z Android TV ale jest za to wierny waszej marce już ponad 15 lat. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@newada82 telewizor z Andriod TV nie jest koniecznością 🙂 Ważne, żeby mieć światłowód, naszą usługę telewizyjną i multiroom (a konkretnie drugi telewizor, bo usługę zawsze można włączyć). Odezwę się do Ciebie w tej sprawie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M widzę, że akcja ma powodzenie... Gdybym tylko miał światłowód... Dwa TV są, coś tam z internetem potrafią...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 światłowód to w tym przypadku konieczny element - w innej technologii nie da rady. No, ale może będą kiedyś inne testy, na innych warunkach - wtedy będziesz mieć szansę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No cóż nie wiem czy sie złapie ale po 15 latach z Orange (od 2004) może się na coś przydam. Nie mam Android TV ale mam dwa telewizory, TV z Orange i światłowód więc jeśli się załapie to chętnie pomogę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fajnie jakby były takie testy i w przyszłości usługa TV, która działałby niezależnie, także na światłowodzie innych operatorów. Niestety u mnie jest od kilku miesięcy uruchomiony światłowód operatora, który wybudował sieć w ramach programu POPC, ale niestety Orange jak widać nie jest zainteresowany świadczeniem swoich usług na tej sieci 😞 Mimo wszystko udanych testów! 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś