- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwszy Orange Guru w społeczności Nasz Orange
Muszę przyznać, że gdy w lutym opublikowaliśmy system punktów i rang to spodziewaliśmy się, że 36 rang, które wymaga zdobycia 200 000 punktów, spokojnie wystarczy przynajmniej do końca roku.
Dla przypomnienia - punkty w Nasz Orange przyznawane są nie tylko za dodawanie komentarzy, ale także za ich czytanie, logowanie się, otrzymywanie polubień i lubienie postów innych oraz za wskazywanie postu, który rozwiązał nasz problem. Przede wszystkim punkty są przyznawane za skuteczne pomaganie innym i za to zdobywa się ich zdecydowanie najwięcej.
Jeden z klientów Orange - @Piotrekk85, w ekspresowym tempie, przeskakując nasze najśmielsze prognozy - osiągnął obecnie maksymalny, 36 poziom w Nasz Orange i zdobył najwyższy tytuł - Orange Guru.
@Piotrekk85, kłaniamy się i niezmiernie cieszymy, że jesteś tu z nami i dzielisz się swoją przeogromną wiedzą z innym.
Na podstawie Twojej aktywności na forum zaprojektowaliśmy specjalnie dla Ciebie, jako pierwszego Orange Guru - niepowtarzalną "super odznakę" - znajdziesz ją już w swoim profilu 🙂
GRATULUJEMY!
P.S. Na jednej z konferencji w Miasteczku Orange, na którą zaprosiliśmy Piotrka, zapytany o to, "co sprawia, że jest tak aktywny w Nasz Orange", Piotrekk85, jak gdyby nigdy nic, stwierdził, że "po prostu lubi pomagać innym...".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ArturMega avatar Gratulacje do ciebie @Piotrekk85
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego w jak prosty sposób przekazujesz swoja ogromną wiedze nam wszystkim na Nasz Orange. Widać, że lubisz pomagać - po prostu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PiotrekJeszcze trochę a @Piotrekk85 przekręci licznik na NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zespołowi Nasz Orange @Remi, @Artur, @Piotrek, @PawelW, @Wiktor, @Mikołaj, @Rafał i reszcie też należą się podziękowania, bo bez tego miejsca nie miałbym tej rangi. Nie wiem czy "guru" to mnie pasuje, moja wiedza to splot różnych doświadczeń z mojego życia 🙂
Dzięki ponadto za odznakę, zmienię ją sobie za chwilę na avatar.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I odznaka i "guru" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, moje najszczersze gratulacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 A tego miejsca nie było by bez Ciebie i innych! Gratulacje! To wielka przyjemność razem z wami tworzyć tą społeczność.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »