- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🥇🏆 Ogłaszamy Herosów 2023 I 🏆🥇
@rumburaknapisał(-a)Są za to jakieś wymierne bonusy np. GB, albo chociaż uścisk dłoni Prezesa
Są bonusy, tak jak jest to anonsowane na stronie programu. Te co bardziej wymierne to:
...
- Pierwszeństwo udziału w zlotach i innych wydarzeniach społeczności
- Dostęp do zamkniętej grupy z natychmiastowym wsparciem zespołu Nasz Orange
- Możliwość wybrania zdjęcia na stronę główną forum
- Zaproszenia do testowania wersji beta produktów Orange (aplikacji, usług, systemów)
- Zaproszenia do testowania urządzeń
...
Oczywiście poziom zaangażowania w NO wymagany do tego wyróżnienia ma się nijak do tych bonusów, wątpię żeby dla samych bonusów chciało się komuś tyle czasu i energii tu poświęcać. Choć oczywiście bonusy są. Tak czy owak nie mam żadnego konfliktu interesów, nie czuję się jak troll Operatora 🙂. IMHO wszystko jest tu idealnie zbalansowane 👌. Jeśli chcesz wiedzieć więcej jak to działa w praktyce, jakie nagrody Herosi dostają, to zachęcam do zostania Herosem 🤗, to nie jest aż takie trudne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kimirikonapisał(-a),,Stara gwardia" jak widać się trzyma. I nowa osoba pojawiła się w tym zacnym gronie.
Brawo dla wszystkich.
@Kimiriko jeśli masz na myśli kolegę @byczyn_86 w jego przypadku jest podobnie jak z Tobą, był Herosem (z tym że dłużej) i stał się Przyjacielem NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja nie wnikam w motywy ludzi, którzy zostali Herosami. Chodzi mi o to, że korporacja sama z siebie powinna dać premię, za to że komuś się chce "robić klimat na forum". Jak są gigsy/minuty/smsy to ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rumburak , nikt nikogo na siłę nie motywuje, bo ona powinna wyjść z wnętrza osoby i bezinteresownie, a nie w nadziei na mannę z nieba. To dobra i nie przymuszona wola biznesowa. Tutaj akurat są same plusy angażowania się, a najlepsi dostają różne gratisy. Dołącz i Ty, a przekonasz się po jakimś czasie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK. Zostanie herosem mi się nie uda. Ja czasami wyłączam się z sieci na parę miesięcy. Znikam z jakiegoś forum na jakiś czas. Potem wracam i znowu znikam. Ale jeśli korpo (nie tylko Orange) doceni zaangażowanie nawet jak sam zainteresowany ie myśli o tym to ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka