- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🔋📱 Odpowiedzialne korzystanie z technologii 💚 Zielony Tydzień w Orange 🧡
W tym tygodniu, jak co roku od 3 lat, w Orange obchodzimy 💚 Zielony Tydzień z okazji Międzynarodowego Dnia Ziemi. 🌍
Z tej okazji zapraszamy wszystkich naszych klientów - i tych obecnych, i tych potencjalnych 😉 - do wszystkich naszych salonów Orange Polska. W szczególności do ♻️ Zielonych salonów Orange ♻️:
- w Warszawie na:
- al. Jerozolimskich 160 (Miasteczko Orange),
- ul. Marszałkowskiej 126/134 (Sezam),
- ul. Wołoskiej 12 (Westfield Mokotów),
- w Krakowie na:
- ul. Kamieńskiego 11 (CH Bonarka).
Tam dla Was, w dniach 📅 od 22 kwietnia do 28 kwietnia, 📅 przygotowaliśmy małe co nieco. 😋
🍀🍀🍀 MENU 🍀🍀🍀
DRUGIE ŻYCIE TELEFONU
W każdym salonie Orange Polska będzie można skorzystać z oferty odkupu niesprawnych telefonów 📴 albo takich, które nie są już po prostu potrzebne. 📲 Dla przykładu:
- 20 zł za oddanie niedziałającego już telefonu albo 50 zł za telefon nieuszkodzony, który można uruchomić. Istotne jest to, by jego ekran czy obudowa nie były rozbite i żeby był skompletowany, czyli na przykład miał w środku baterię. 😉
- Oczywiście odkupujemy też, po uprzedniej profesjonalnej wycenie, używane i sprawne smartfony. Za odkupione urządzenie dajemy bony, za które później można zakupić akcesoria lub obniżyć cenę nowego tudzież odnowionego telefonu. 🙂
OCHRONA URZĄDZENIA
Zachęcamy również do zaopatrzenia swojego telefonu w:
- ochronne szybki,
- obudowy biodegradowalne i te wykonane z materiałów uzyskanych z recyklingu,
- energooszczędne ładowarki,
- a także inne dostępne w ofercie akcesoria stworzone z myślą o mniejszym wpływie na nasz klimat.
Gro z nich będzie w obniżonej cenie w 💚 Zielonym Tygodniu. 😎
Poza tym gorąco namawiamy do tego, by rozważyć 🤔 skorzystanie z usługi chroniącej smartfon. Więcej na ➡️ https://www.orange.pl/zobacz/ochrona-smartfona
ZIELONA ENERGIA Z POMARAŃCZY
A dla tych, którzy rozglądają się za nowym sprzedawcą, dostarczającym 100% energii z odnawialnych źródeł, proponujemy Czystą Energię od Orange. Obecnie w Pakiecie 150 zł można zyskać 150 zł rabatu na odnowiony smartfon lub akcesoria.
Wszystkie te działania mają swój nadrzędny cel - osiągnięcie neutralności klimatycznej przez Orange Polska do 2040 roku. Po drodze do 2030 roku redukcję emisji o 45% (w stosunku do 2020 roku).
Więcej o tych i innych naszych inicjatywach można przeczytać na stronach:
Dajcie znać, jeżeli ktoś z Was miał okazję odwiedzić nasz Salon w tych dniach. 😊
A może ktoś z Was już miał okazję skorzystać z tego menu? 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A propos odkupu. Załóżmy że sprzedam telefon i dostanę bon na 50 pln. Chcę kupić przejściówkę za 60pln. Czy mogę dopłacić te 10pln? A jeśli nie ma jej w salonie to czy mogę ją zamówić w sklepie online i tam wykorzystać ten bon?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @spiro,
bon jest do wykorzystania jedynie w salonach stacjonarnych, i tak może on posłużyć do zapłaty części kwoty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacja o tej akcji także na blogu Orange https://biuroprasowe.orange.pl/informacje-prasowe/zielony-tydzien-w-orange-operator-zacheca-do-odpow...
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj byłem w zielonym salonie. Za włączający się smartfon dostałem bon na 50pln, który wykorzystałem na akcesorium. Ciekawostka: żeby orange przyjęło taki telefon, należy podać dane osobowe z dowodu osobistego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzień dobry
czy ta oferta albo coś podobnego są nadal aktualne i można dostać 50 zł w bonie za sprawny stary telefon?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@www_www są nadal aktualne. Akcja trwa nie tylko w trakcie zielonego tygodnia. To bardziej było przypomnienie, a odkup telefonu trwa przez cały rok. Udaj się do jednego z salonów i sprawdź, co możesz uzyskać za swój telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dziękuję za odpowiedź 🙂 czyli jeszcze będzie można coś wyłuskać z mojego S9
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@www_www jak najbardziej. Odkup jest dostępny również przez stronę internetową, nie ma potrzeby iść do salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur a gdzie dokładnie to jest?
edyta - przepraszam, już znalazłem. Jest link na pierwszej stronie. Nie doczytałem wcześniej.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »