@Wy_Zysk, taka ankieta pojawia się prawie zawsze nowemu użytkownikowi. Na ten temat już są tematy na forum.
@Wy_Zysk, a jak milionowy klient stanie się posiadaczem konkretnej marki samochodu i dostanie extra prezent, czy temu podobne cyferki uszczęśliwią kogoś bezpłatnym biletem na lot samolotem, bądź karnetem na przejazd środkiem komunikacji lądowej, to też świadczy o "festiwalu" obłudy i malowaniu trawy na zielono? A jakbyś Ty był tym szczęściarzem, to co? Więc proszę, nie "uszczęśliwiaj" na siłę ludzi, którzy stoją po jaśniejszej stronie słońca
Jeszcze się nie narodził taki, co by każdemu dogodził. Głowa do góry!
@Anonimale o czym Ty mówisz?
ja zawsze stoje po jasnej stronie i w tym chyba mój problem ![]()
a Tobie proponuje spojrzec na orange z szerszej perspektywy. moze wtedy zaczniesz dostrzegać caly ten karnawał obludy. i nie chodzi tu aby kazdemu zrobic dobrze.
@Piotrekk85 o...
przyszedł guru i powiedział co wiedział haha
jezeli wiekszosc mialaby mentalnośc podobna do Twojej to pewnie tak, na szczescie tak nie jest ![]()
zwroc uwage ze tu na forum jakiej pomocy mozna oczekiwac i od kogo? bo chyba nie od orange.
mozna sie zastanawiac czym tak na prawde jest NO. to kreowanie czegos czym ta firma nigdy nie byla nie jest i nie bedzie, jedynie stwarza pozory.
do reszty sie nie odnosze bo nie wiem o czym mowa
@Wy_Zysk, jakoś nie widzę Ciebie po jaśniejszej stronie mocy...czarno to widzę, z racji szukania dziury w całym.
Regina pisze o nas na blogu https://biuroprasowe.orange.pl/blog/mamy-juz-50-000-zarejestrowanych-uzytkownikow-nasz-orange/ a Wojtek na Twitterze 😉
OoooO tak! ![]()
Kalisz lub Legnica ![]()
Ale lepiej kolejnego zlotu nie planujcie w Puławach 😉