- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Zdaje się, że aktualizację mamy za sobą.
Oprócz tego co wiedzieliśmy, że będzie do poprawy, doszło jeszcze kilka rzeczy po odświeżeniu, ale korzystanie z forum odbywa się płynnie :smileyhappy: Tak, jak pisałam wcześniej, będziemy pracować nad niedociągnięciami.
- rzeczywiście zmieniło się punktowanie, żeby je zakończyć trzeba odkliknąć przycisk punktowania
- emotikonki - to błąd, którego nie mieliśmy wcześniej, ale jest już analizowany
- czcionki - inne i więcej
- ilość powiadomień nie była zmieniana
- załączniki po nowemu - szybko i wygodnie
@andrzej1441 chodzi Ci o to, że pomimo przeczytania temat nadal jest pogrubiony na liście tematów i nie widać, który jest przeczytany, a który nie? To nowa sprawa - trafi do sprawdzenia i poprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Na początek napiszę, że w postach (utworzonych w zwykłych tematach) na razie nie ma przycisku, który służy do cytowania. Pracujemy nad jego przywróceniem 🖐
--
Co do "wielkość czcionki nie jest oznaczona cyferkami, tylko nazwami, szkoda że angielskimi. Może to i lepiej, bo polskie odpowiedniki były by znacznie dłuższe i zamazywały by cały wygląd."
Tak, nazwy w tym miejscu są angielskie. Ale to chyba nie jest jakiś duży problem :)... Też nam się to rzuciło w oczy, ale - jak się okazuje - nie ma nigdzie takiej opcji do zmiany (lol).
--
Co do: "troszkę mi się nie podoba wybór emotikonek w edytorze. Wcześniej byłą cała lista, teraz trzeba przewijać, ale jest dołączona wyszukiwarka"
Moduł z emotkami jeszcze do końca się nie zaktualizował. Poczekajmy jeszcze trochę :cathappy:
--
Co do: "będzie potrzebne poprawienie edytora, bo jak nie dodam enterów, to nie mogę zakończyć punktowania. Wcześniej wystarczyło dać dwa razy ENTER i wychodziłem z punktowania."
Punktowanie:
- a
- b
- c
Hm.. Nie potwierdzam. Teraz dodałem drugi ENTER i "wyszedłem" z punktowania. Chyba że mówimy jeszcze o czymś innym.
--
Co do: "Czy ilość powiadomień dalej wynosi 101, czy też zostało zmienione na więcej?"
Tego jest raczej więcej. Przyjrzymy się temu.
Dzięki :cathappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Bartłomiej na mobilnej wersji czcionka jakaś wyblakła, ledwo widać co piszę w poście 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Brak oznaczenia postów "nowe" tzn. nie przeczytane, jak drzewiej bywało
Edit: I zamiast smutnej buźki jakiś smutny kot...
:catsad:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Tak więc ponownie trzeba przejrzeć NO po aktualizacji :smileywink:
@Wiktor punktowanie już jest OK, Widocznie jeszcze sprawdzałem jak trwała aktualizacja :manwink:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Warsztat mojego szwagra z czasów PRL-u...łom, majzel, młotek, odrdzewiacz i płaskie klucze. Myślę, że "warsztat" (NO) zostanie ładnie wysprzątany i siermiężne narzędzia zastąpi elektronika :smileyvery-happy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
sporo pracy wsadzili chłopaki na te forum he he :mansad:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka