- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
to może podpowiedź numer dwa?
do 21.04.2023 - godzina 11:00 możecie śmiało typować agentów i i jeśli rozwikłaliście o co chodzi w tej misji - to również ich cel. Rozstrzygnięcie i ogłoszenie przygotujemy bardzo blisko południa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Bartłomiej a ta osoba co jest na końcu rebusa to jak ją nalezy odczytać jako pracownik, asystent, doradca. Już prawie rebus jest rozwiązany tylko ta osoba nie wiem jak zidentyfikować, jak ja nazwać?
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Myślę sobie, że skoro jest moda na nowe ramówki w stacjach tv, to nowe wyzwania i promowanie atrakcyjności forum NO jest celem agentów wyznaczonych do tej roli. Zdążyli nas rozkręcić, a na Google fraza nasz orange w kilku zakładkach (m.in. wszystko czy grafika) stoi na mocnych podwalinach. A druga wersja mniej optymistyczna jest taka, że szefostwo zleciło jakieś badanie, dzięki któremu nakazali uatrakcyjnić forum samopomocowe jako alternatywę dla etatowych pracowników Orange....bo obiecana została extra premia?😊 Mydlenie nam oczu idzie Wam ekipo NO świetnie. Coś za często pojawia się ostatnio @Marek_filmy_OE i macie z nas "wydusić" wszystkie najlepsze soki, by Orange była zawsze Nr1?😁 Jutro ostatni dzień Waszej agentury i wszystko wyjaśni się niebawem😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Pablo5napisał(-a)@Bartłomiej a ta osoba co jest na końcu rebusa to jak ją nalezy odczytać jako pracownik, asystent, doradca. Już prawie rebus jest rozwiązany tylko ta osoba nie wiem jak zidentyfikować, jak ja nazwać?
Pozdrawiam 🙂
@Pablo5 KURSYWA W POSTACH
Agentów sobie szukajcie w wierszu @Rafał a. Ukosem podpowiedział, a ja idę spać Dobranoc😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
No rebus jest dość trywialny, ale że o co chodzi: że dalsze clue mamy z kursywy w postach odczytać?
Raczej w pojedynczym poście. No to jedyna nowość, to że porządki w "Pomysłach" nie są kursywą - ergo to nie była misja, jedynie intensyfikacja działań promujących rozmaite aktywności online jest kursywą. Wystarczy zobaczyć kto promował i mamy agenturę. Wychodzi że to @Michał i @Wojciech ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Znalazłem agentów. Jest nim @Wojciech, @Michał i @Wiktor ukrywają oni w słowach pojedyńcze litery napisane kursywą w następujących tematykach: Wkręć się w lekcje w ramach programów Fundacji Orange https://nasz.orange.pl/t5/Inna-oferta/Wkr%C4%99%C4%87-si%C4%99-w-lekcje-w-ramach-program%C3%B3w-Fund... pare liter jest napisaną kursywą np. Moc, razem, bezpłatne programy edukacyjne, sprzęt multimedialny, tym, niezła. i w drugim poście i w drugim poście Stacja bazowa ładnie się chowa https://nasz.orange.pl/t5/Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-us%C5%82ug/Stacja-bazowa-%C5%82adnie...parę liter tez jest napisane kursywą np. blogu, otoczenie, takie
@Michał ukrywa pojedyncze litery napisane kursywą w tematyce o 🔒Bezpieczniejsza firma z Orange 🔒 https://nasz.orange.pl/t5/Konto-M%C3%B3j-Orange/Bezpieczniejsza-firma-z-Orange/m-p/354476#M14846 np. organizowane, zagrożeniom ataku.
@Wiktor też użył kursywy w słowie polubień w tematyce dotyczącej zmiany szaty graficznej w linku https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/agat13-wybra%C5%82-zdj%C4%99cie-na-stron%C4%99-g%C5%82%C3%... napisał post we wtorek 18 kwietnia i było słowo napisane też kursywą polubień.
Celem tej misji jest promowanie różnorodnych akcji/programów Orange oraz forum Nasz Orange 😎
Dobranoc 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe