Nie można wyświetlić tego widżeta.

#Agent w Zespole#

ROZWIĄZANE

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

#Agent w Zespole#

Mam wrażenie że coś na nasz Orange nie pozycjonuje nowych wpisów. Może to misja? 🤔

Zespół Nasz Orange
  • 1101
  • 9492
  • 54

#Agent w Zespole#

to może podpowiedź numer dwa? Szczęśliwa kobieta

Podpowiedź_Agent.png

do 21.04.2023 - godzina 11:00 możecie śmiało typować agentów i i jeśli rozwikłaliście o co chodzi w tej misji - to również ich cel. Rozstrzygnięcie i ogłoszenie przygotujemy bardzo blisko południa Szczęśliwa kobieta

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2734
  • 11312
  • 110

#Agent w Zespole#

@Bartłomiej  a ta osoba co jest na końcu rebusa to jak ją nalezy odczytać jako pracownik, asystent, doradca. Już prawie rebus jest rozwiązany tylko ta osoba nie wiem jak zidentyfikować, jak ja nazwać?   

Pozdrawiam 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1695
  • 13674
  • 2

#Agent w Zespole#

Myślę sobie, że skoro jest moda na nowe ramówki w stacjach tv, to nowe wyzwania i promowanie atrakcyjności forum NO jest celem agentów wyznaczonych do tej roli. Zdążyli nas rozkręcić, a na Google fraza nasz orange w kilku zakładkach (m.in. wszystko czy grafika) stoi na mocnych podwalinach. A druga wersja mniej optymistyczna jest taka, że szefostwo zleciło jakieś badanie, dzięki któremu nakazali uatrakcyjnić forum samopomocowe jako alternatywę dla etatowych pracowników Orange....bo obiecana została extra premia?😊 Mydlenie nam oczu idzie Wam ekipo NO świetnie. Coś za często pojawia się ostatnio @Marek_filmy_OE  i macie z nas "wydusić" wszystkie najlepsze soki, by Orange była zawsze Nr1?😁 Jutro ostatni dzień Waszej agentury i wszystko wyjaśni się niebawem😎

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1695
  • 13674
  • 2

#Agent w Zespole#

@Pablo5napisał(-a)

@Bartłomiej  a ta osoba co jest na końcu rebusa to jak ją nalezy odczytać jako pracownik, asystent, doradca. Już prawie rebus jest rozwiązany tylko ta osoba nie wiem jak zidentyfikować, jak ja nazwać?   

Pozdrawiam 🙂

@Pablo5 KURSYWA W POSTACH

Agentów sobie szukajcie w wierszu @Rafał a. Ukosem podpowiedział, a  ja idę spać  Dobranoc😎

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6720
  • 27570
  • 219

#Agent w Zespole#

@Bartłomiej 

No rebus jest dość trywialny, ale że o co chodzi: że dalsze clue mamy z kursywy w postach odczytać?

Raczej w pojedynczym poście. No to jedyna nowość, to że porządki w "Pomysłach" nie są kursywą - ergo to nie była misja, jedynie intensyfikacja działań promujących rozmaite aktywności online jest kursywą. Wystarczy zobaczyć kto promował i mamy agenturę. Wychodzi że to @Michał@Wojciech ...  

• 2734
  • 11312
  • 110

#Agent w Zespole#

@bronzub  ta postać to jest Stach nie zerknąłem do Pogaduch przez cały dzień dopiero teraz zerknąłem . Wspominała o nim  @Aśka_M w Pogaduchach 3.0. Rebus jest rozwiązany czyli chodzi o KURSYWA W POSTACH.

Pozdrawiam 🙂

• 2734
  • 11312
  • 110

#Agent w Zespole#

Znalazłem agentów. Jest nim @Wojciech, @Michał@Wiktor  ukrywają oni w słowach pojedyńcze litery napisane kursywą w następujących tematykach: Wkręć się w lekcje w ramach programów Fundacji Orange https://nasz.orange.pl/t5/Inna-oferta/Wkr%C4%99%C4%87-si%C4%99-w-lekcje-w-ramach-program%C3%B3w-Fund... pare liter jest napisaną kursywą np. Moc, razem, bezpłatne programy edukacyjne, sprzęt multimedialny, tym, niezła.  i w drugim poście i w drugim poście Stacja bazowa ładnie się chowa  https://nasz.orange.pl/t5/Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-us%C5%82ug/Stacja-bazowa-%C5%82adnie...parę liter tez jest napisane kursywą np. blogu, otoczenie, takie

@Michał  ukrywa pojedyncze litery napisane kursywą w tematyce o 🔒Bezpieczniejsza firma z Orange 🔒 https://nasz.orange.pl/t5/Konto-M%C3%B3j-Orange/Bezpieczniejsza-firma-z-Orange/m-p/354476#M14846 np. organizowane, zagrożeniom  ataku.

@Wiktor  też użył kursywy w słowie polubień w tematyce dotyczącej zmiany szaty graficznej w linku https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/agat13-wybra%C5%82-zdj%C4%99cie-na-stron%C4%99-g%C5%82%C3%... napisał post we wtorek 18 kwietnia i było słowo napisane też kursywą polubień.

Celem tej misji jest promowanie różnorodnych akcji/programów Orange oraz forum Nasz Orange 😎

Dobranoc 🙂

Pozdrawiam 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20040
  • 57922
  • 787

#Agent w Zespole#

@Pablo5 czyli mamy trzech agentów: @Wojciech @Michał @Wiktor - sprzątali pomysły, publikowali nowe informacje. Jeszcze został @Bartłomiej @Rafał , ale wygląda, że sprzątali pomysły.

• 2734
  • 11312
  • 110

#Agent w Zespole#

@ketrasaArtur

@Wiktor  w swoim wpisie w linku dotyczącym zmiany szaty graficznej użył jedno słowo ale  wszystkie litery były napisane kursywą a u @Wojciecha i @Michała w słowach, które wskazałem wyżej były pisane pojedyncze litery kursywą 😎

Dobranoc 🙂

Pozdrawiam 🙂