Nie można wyświetlić tego widżeta.

#Agent w Zespole#

ROZWIĄZANE

Zespół Nasz Orange
  • 281
  • 4155
  • 18

#Agent w Zespole#

Ale moment @Aśka_M, ja pamiętam że wszyscyśmy w tym palce maczali 😂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1648
  • 13365
  • 2

#Agent w Zespole#

@Aśka_Mnapisał(-a)

@bronzubprzekonałeś mnie 🙂 Już nie głosuję na siebie, tylko na @Michała i @Rafała 😁😁😁

@Aśka_M , ja bym na Twoim miejscu tak pochopnie nie postąpił. Głosuj na siebie i @Michał a, bo coś mi za szybko wyskakujecie w powiadomieniach. Wasza reakcja razem z @Bartłomiej em jest zadziwiająco ekspresowa. Czuwacie i kombinujecie, jakby nasze tropy zmylić😊 Macie najbardziej nastawione "big brothery" na nasze wpisy 😎

Pracuję w Orange
  • 1154
  • 8695
  • 23

#Agent w Zespole#

@Michał "jak cię złapią za rękę, mów, że to nie twoja ręka" 😂

@bronzub pogubiłam się i chwilowo wstrzymuję się od głosu 😆 Tak będzie najrozsądniej 😉

Zespół Nasz Orange
  • 1088
  • 9238
  • 54

#Agent w Zespole#

@bronzub też mi się wydaje, że @Aśka_M to Pani Agent, co do @Michał to nie jestem przekonany. @Wiktor i @Wojciech bym jeszcze wziął pod uwagę Na @Rafał nie znalazłem "kwitów", może to właśnie o czymś świadczy. Siebie nie wytypuje, bo przecie agentem ja nie jestem Szczęśliwa kobieta

• 1648
  • 13365
  • 2

#Agent w Zespole#

@Aśka_Mnapisał(-a)

@Michał"jak cię złapią za rękę, mów, że to nie twoja ręka" 😂

@bronzubpogubiłam się i chwilowo wstrzymuję się od głosu 😆 Tak będzie najrozsądniej 😉

@Aśka_M , też bym tak uczynił😎 Nie! To nie moja ręka!😂 Na tę chwilę @Rafał a wykluczam i podejrzenie padło na najbardziej aktywne trio z ostatniej godziny🤣 Zabawa jest przednia. Jestem ciekawy wyników naszego tropienia agentów😂 Bo sama misja może mieć całkiem banalne podłoże. Wciągnąć jak najwięcej osób do podtrzymania dobrego ducha forum😀

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19613
  • 56809
  • 771

#Agent w Zespole#

Chodź raz ja podam swoje typy:

@Michał @Rafał @Bartłomiej 

• 1648
  • 13365
  • 2

#Agent w Zespole#

@Bartłomiejnapisał(-a)

@bronzubteż mi się wydaje, że @Aśka_M to Pani Agent, co do @Michał to nie jestem przekonany. @Wiktor i @Wojciech bym jeszcze wziął pod uwagę Na @Rafał nie znalazłem "kwitów", może to właśnie o czymś świadczy. Siebie nie wytypuje, bo przecie agentem ja nie jestem 🤔🤔🤔🙄

@Bartłomiej , o jak miło to słyszeć🤣 Same niewiniątka ubrane w ornat i ogonem do mszy dzwonią😎

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8145
  • 81

#Agent w Zespole#

@Bartłomiej napisał(-a)

@bronzub też mi się wydaje, że @Aśka_M to Pani Agent, co do @Michał to nie jestem przekonany. @Wiktor i @Wojciech bym jeszcze wziął pod uwagę Na @Rafał nie znalazłem "kwitów", może to właśnie o czymś świadczy. Siebie nie wytypuje, bo przecie agentem ja nie jestem Szczęśliwa kobieta

Rozważyłbym @Bartłomieja jako agenta, coś się za bardzo wypiera🤔. Agentem to nie jestem .....................  chyba 😎

Zespół Nasz Orange
  • 1088
  • 9238
  • 54

#Agent w Zespole#

@bronzub a tak szczerze to 50% tego co napisałem to absolutna prawda, tylko 50% to ściema Szczęśliwa kobieta

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2701
  • 11130
  • 108

#Agent w Zespole#

Widzę że wraz z zwiększeniem aktywności niektórych członków Zespołu Nasz Orange zmienia się typowanie agenta lub agentów 😎 Zabawa staje się coraz ciekawsza. Oby tak dalej 😎

Teraz typuje że  @Aśka_M @Michał i @Rafał. Bo aktywność @Wiktor@Wojciecha i @Bartłomieja się zmniejszyła na forum 🙂

Pozdrawiam  🙂