- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 urodziny bloga
@Katani1 napisał(-a)
Zapraszam na "narty" do Małe Ciche . Od soboty podobno kręcą, prawdopodobnie otworzę sezon i nie tylko sezon 🙂
I tu zabiłeś mi ćwieka @Katani1... Bo zacząłem się zastanawiać, gdzie ja w ogóle obecnie mam narty :D. W tamtym sezonie nie było mnie niestety na stoku . Wychodzi mi na to, że są w składanym łóżku ... w towarzystwie choinkowych baniek :D.
Na narty obecnie dla mnie jest za wcześnie... Nie czuję "klimatu". Zwykle zaczynam szukać sprzętu ;-)... już po Nowym Roku
[edit]: dzięki za zaproszenie :). Będę miał na uwadze ten stok i - jak coś - to odezwę się do Ciebie w PW 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 urodziny bloga
Jak ktoś śledzi Wojtka na fejsie lub twitterze, to z Pawłem (vel Nikodem) zrobiliśmy małą niespodziankę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 urodziny bloga
🙂
Świetna sprawa!
Niezła robota z tym albumem Panowie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 urodziny bloga
@Piotrekk85napisał(-a)Jak ktoś śledzi Wojtka na fejsie lub twitterze, to z Pawłem (vel Nikodem) zrobiliśmy małą niespodziankę 🙂
Możesz podlinkować, bo nie mam kont.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 urodziny bloga
@Rafał, niewiele tego polukałem, ale dzięki TT kojarzy mi się z tetetką na ramieniu u pewnego sokisty, który wlepił mi w Pyrlandii mandat za spanie z buciorami na ławce w poczekalni dworcowej. Ja do dziewczyny, a on z mandatem. I jak biedaczysko miałem się tłumaczyć mamuśce, że jadąc na wojskowej przepustce do dziewczyny, nagle dwie dychy wyparowały...a tu żyć trzeba i dziewczyna ma mieć goło...aaa?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »