- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światowy Dzień Doświadczeń Klienta - CX Day
To już dziś! Customer Experience Day (tzw. CX Day), czyli Światowy Dzień Doświadczeń Klienta.
Każdego dnia mniejszymi lub większymi krokami staramy się poprawiać doświadczenia naszych Klientów
w każdym ze sposobów kontaktu z nami. Na pewno zostało jeszcze wiele do zrobienia i mamy tego świadomość, ale dużo zmieniło się już na plus.
CX Day to dobra okazja, żeby przede wszystkim powiedzieć Wam - naszym Klientom: DZIĘKUJEMY ❤️❤️❤️ Dziękujemy za to, że jesteście z nami, że inspirujecie nas do zmian i doskonalenia w zakresie obsługi i doświadczeń Klientów.
Z okazji tego specjalnego Dnia przygotowaliśmy dla Was 🎁 prezent, który - mamy nadzieję - przyniesie Wam wyłącznie pozytywne doświadczenia. 🙂 Jest nim pakiet 20 GB.
Czas na wykorzystanie pakietu: 14 dni
Możliwość włączenia: 3 - 9 października 2023
Sposób włączenia: aplikacja Mój Orange lub SMS o treści KLIENT pod numer 80111
CX Day to także doskonały moment do tego, aby wewnętrznie przyjrzeć się, jak dbamy o pozytywne doświadczenia naszych Klientów. Aby przybliżyć wszystkim pracownikom rozwiązania i wyzwania, jakie przed nami stoją oraz by inspirować się wzajemnie do jeszcze większego wysiłku w kreowaniu pozytywnych doświadczeń. To wszystko już dziś podczas specjalnego wydarzenia dla pracowników pod hasłem: "Razem dla klienta – możeMy więcej".
Wykorzystując tę okazję będziemy promować także forum i zachęcać wszystkich do zaglądania tutaj 🙂 W końcu to jedno z miejsc, gdzie wspólnie wpływamy na doświadczenia Klientów 😍
W ramach świętowania na forum mamy dla Was konkurs. 🙂 Szczegóły w tym wpisie. 🙂 Oprócz tego, każdy kto odwiedzi dzisiaj Nasz Orange otrzyma specjalną odznakę.
Życzymy Wam samych pozytywnych doświadczeń! Nie tylko w kontakcie z Orange, ale również z innymi firmami, z którymi na co dzień macie do czynienia 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aaaa... Proszę się częstować 😋
Poza gigsami jest też co nieco dla tych, którzy mają TV w Orange po IPTV bez pakietu Komfortowego 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W apce FLEX od razu po wejściu informacja o prezencie:
Pakiet GB odebrany. Dziękuję 👍🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W apce MO zaś po wejściu w zakładkę "Dla Ciebie" jest info:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważna informacja o przyznaniu GB w apce Mój Orange: tylko dla jednego konta jeden numer może otrzymać GB. Jeżeli jest więcej numerów na koncie, warto wybrać, na który mają być przyznane GB. SMS-em nie sprawdzałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktornapisał(-a)Aaaa... Proszę się częstować 😋
Poza gigsami jest też co nieco dla tych, którzy mają TV w Orange po IPTV bez pakietu Komfortowego 😉
Możesz to doprecyzować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 na stronie blog Orange jest więcej opisane:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/w-prezencie-20-gb-i-odkodowana-tv-dla-klientow-orange/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja miałem powiadomienie po włączeniu w MO, że zostanie to wlączone dla wszystkich numerów na koncie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie skorzystam w OFnK, ponieważ wymaga to włączenia zgód. Za to w nju subskrypcja dostałem powiadomienie o przyznaniu GB. Nic nie musiałem wysyłać lub włączać. Dziękuję.
- « Poprzedni
- Następny »