- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 15.09.2024 r.] Konkurs w aplikacji Mój Orange – do wygrania smartfony i słuchawki
Jeżeli jesteście klientami indywidualnymi, z usługami na abonament i na kartę, którzy mają uprawnienia do założenia lub korzystania z konta w aplikacji Mój Orange, możecie wziąć udział w konkursie w aplikacji, w którym do wygrania jest:
a) najnowszy Samsung S24
b) czy Z Flip 6
c) lub HONOR Magic Lite 6,
c) a także bony na zakupy.
Czas trwania konkursu
Konkurs trwa od 5 sierpnia (od godz. 10:00) do 15 września 2024 r.
Zasady:
Nagrody do wygrania to:
- I Runda ( 5.08 – 11.08. 2024 ) – 1x telefon Samsung S 24 256 GB, 1x słuchawki Samsung Buds 3 Pro, 8x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
- II Runda (12.08 – 18.08. 2024) – 1x telefon HONOR Magic6 Lite, 1x słuchawki HONOR Earbuds X6, 8x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
- III Runda ( 19.08 – 25.08. 2024) - 1x telefon Samsung S 23FE 128 GB, 1x słuchawki Samsung Buds 3 Pro, 8 x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
- IV Runda ( 26.08 – 1.09. 2024) - 1x telefon HONOR Magic6 Lite, 1x słuchawki Honor Earbuds X6, 8x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
- V Runda ( 2.09 - 8.09. 2024) - 1x telefon HONOR Magic6 Lite, 1x słuchawki Honor Earbuds X6, 8x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
- VI Runda ( 9.09 – 15.09) - 1x telefon Samsung Z Flip 6 128 GB, 1x słuchawki Samsung Buds 3 Pro, 8x kod rabatowy Allegro o wartości 100 zł.
Wyniki każdej rundy pojawią się w aplikacji Mój Orange, w czasie jej trwania. Osoby, które zostaną zwycięzcami rundy zostaną poinformowane o tym mailowo.
Regulamin konkursowy jest dostępny w załączniku
Więcej informacji o tym konkursie w tym linku: https://biuroprasowe.orange.pl/blog/letnie-parowanie-konkurs-w-aplikacji-moj-orange/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 15.09.2024 r.] Konkurs w aplikacji Mój Orange – do wygrania smartfony i słuchawki
Nie skorzystam z tego konkursu. Dla mnie podobne akcje jakoś mało wiarygodne. Podobnie jak w konkursie urodzinowym FLEX, pewnie nie będą podane listy wygranych. Konkurs był i znikł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taka fajna zabawa na trening pamięci krótkotrwałej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak tylko do ćwiczenia pamięci, to warto skorzystać 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Takie zabawy w memory to dobry trening dla naszego mózgu. Gry logiczne ćwiczą pamięć i koncentrację 💪
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ja uważam że chodzi nie o grę czy konkurs, tylko o to, żeby przypadkiem kliknąć w jakąś pułapkę reklamową. Im dłużej i częściej przebywa się w tej aplikacji, tym większe ryzyko takiej wpadki. I tylko o maksymalizację tego ryzyka chodzi operatorowi, IMHO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131coś w tym jest. Na reklamy uważam. Gorsze są niespodziewane zmiany w interfejsie MO, dlatego jak nie muszę to korzystam ze strony MO, a nie aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)
@j131coś w tym jest. Na reklamy uważam. Gorsze są niespodziewane zmiany w interfejsie MO, dlatego jak nie muszę to korzystam ze strony MO, a nie aplikacji.
No, dokładnie. Przy całym moim negatywnym nastawieniu, i mimo ostrożności raz mi się zdarzyło kliknąć w doładowanie konta, które nie dość że nie było mi potrzebne, to pojawiło się magicznie dokładnie pod moim palcem. Reklamacje nic nie pomogły.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kilka konkursów od Orange zaliczyłem i nic nie dostałem, jedynie niechciany spam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak na marginesie rozważań o niniejszej grze - "dawno dawno temu" 😉 pewien międzynarodowy koncern produkujący urządzenia RTV AGD zorganizował podobny konkurs oparty o grę memory i bardzo szybko wyniki TOP10 w tabeli zaczęły wyświetlać wartości rzędu ułamków sekund. Gra została anulowana ponieważ rzekomo okazało się, że stała się ona wojną na skrypty/boty, a dla nie umiejących kodować samodzielnie z pomocą przyszedł wówczas pewien serwis "koderski" (na którym nota bene nawet dziś można znaleźć apk pozwalającą na niezrootowanym telefonie działającym w oparciu o system Android injectować lub freezować dowolną daną w dowolnej aplikacji).
Z tego co pamiętam miały wówczas nie pomóc nawet wprowadzone początkowo ograniczenia polegające na wymuszonym spowolnieniu gry czasem potrzebnym na odsłonięcie danej pary obrazków - bodajże 1 sek na dwa obrazki - przy 10 parach obrazków wyniki zaczęły wyglądać np. 10.301 sec.
Biorąc powyższe pod uwagę, w świetle ogromnego przeskoku technologicznego i ciągłego rozwoju AI również (a może przede wszystkim) w szeroko rozumianej dziedzinie IT - nie angażuję się w tego typu gry.
- « Poprzedni
- Następny »