- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@jerzysd nie musisz czekać dwa miesiące. Możesz wyłączyć od razu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
te prezenty są coraz mniej fajne. Najpierw bezwarunkowe gratisy, w kolejnych tygodniach już jakiś pakiet na dłużej ale już za drobną opłatą, teraz praktycznie niesprzedające się usługi niszowe byle tylko ktoś włączył i zapomniał, że zacznie płacić. Do tego stają się nachalne przez wyskakujące powiadomienia w telefonie i ustawione w centralnym punkcie na koncie Mój Orange przez www. Zawarcie umowy odbywa się przez przycisk SPRAWDŹ. Bardzo mi się to nie podoba. Do tego okienko z reklamą CyberTarczy w aplikacji, której nie można zamknąć w rogu. Ja aplikację zaraz odinstaluję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
A dziś u mnie jest Gdzie jest dziecko na 2 mies za darmo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@kovalskynapisał(-a)
te prezenty są coraz mniej fajne. Najpierw bezwarunkowe gratisy, w kolejnych tygodniach już jakiś pakiet na dłużej ale już za drobną opłatą, teraz praktycznie niesprzedające się usługi niszowe byle tylko ktoś włączył i zapomniał, że zacznie płacić. Do tego stają się nachalne przez wyskakujące powiadomienia w telefonie i ustawione w centralnym punkcie na koncie Mój Orange przez www. Zawarcie umowy odbywa się przez przycisk SPRAWDŹ. Bardzo mi się to nie podoba. Do tego okienko z reklamą CyberTarczy w aplikacji, której nie można zamknąć w rogu. Ja aplikację zaraz odinstaluję
W mojej ocenie również jest to praktycznie wyłącznie tuba reklamowa. Odinstalowałem po kilku dniach. Dostęp przez przeglądarkę do konta jest w zupełności wystarczający, od tego typu aplikacji oczekiwałbym co najmniej takiej samej funkcjonalności przy większej wygodzie, tymczasem jest dokładnie odwrotnie: mniejsza funkcjonalność i dodatkowe zagrożenia niechcianymi "bonusami".
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Ciekawe, czy jak aktywuję tą usługę i dezaktywuję od razu, to za tydzień będę miał coś innego, czy znowu tą samą usługę? Szkoda, że dwa razy to samo dostaje się pod rząd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
W tą środę kolejny raz niechciany prezent, śledzenie dziecka za darmo za dwa miesiące. Abstrahując do jakiś dziwnych tendencji śledzenia wszystkich to te prezenty robią sie nieprzyjemne
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Dziś to prawdziwe szaleństwo. Dostałem 1 GB 🤣
Coraz ciekawsze promocje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Dwie poprzednie środy, dwa razy po dwa miesiące śledzenia dziecka ( w sumie jak to wyłączyć, bo bez ustawiania parametrów, włączyłem to przez pomyłką). Dziś Music Pass czy jakoś tak , za darmo - dziękuję nie skorzystam, już Video pass uruchomiłem przy poprzednich "prezentach". . Podobno bezpłatny Internet przy You tube i cos jeszcze, ale You tube nie da się na komórce oglądać bo zrobił sie Polsat reklamowy do kwadratu. Zrobili sobie platformę marketingowa.