- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
Teraz każdy lubi zapłacić i mieć wszystko. Na wszelki wypadek. To że Orange jako jedyna sieć nie ma MMS-ów w pakietach prepaid all-in-one, to po prostu wstyd! I tyle w temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
Orange ma wiele powodów do wstydu w prepaid. Wspomniane MMSy to oczywiste, ale też brak połączeń oczekujących, zawieszenie poł., zarządzanie pocztą głosową- brak! ( przekierowaniami) są zacofani, a tak hucznie obiecali innowacje rebrandując ideę na Orange, pamiętam te patosy jak dziś " nowoczesna sieć, klienci będą czuć prestiż, przyszłość jest jasna..." śmiech na sali, bo Operatorzy MVNO dają w standardzie, to co Orange od lat nie wdraża nam prepaidowcom!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
No tak @uars , w mojej taryfie Orange One MMS do innej sieci kosztował 20 groszy - hm, sama się zdziwiłam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
Istnieje również jeszcze bramka SMS/MMS i za jej pomocą również można wysłać darmowego SMS-a oraz MMS-a
aczkolwiek i ja uważam, że pakiet MMS powinien istnieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
@uarsnapisał(-a)Teraz każdy lubi zapłacić i mieć wszystko. Na wszelki wypadek. To że Orange jako jedyna sieć nie ma MMS-ów w pakietach prepaid all-in-one, to po prostu wstyd! I tyle w temacie.
Podasz mi, w którym miejscu Play ma MMS-y w pakiecie?
Poza tym, nie oglądamy się na inne sieci, w przeciwnym wypadku, nie oferowalibyśmy zdecydowanie największej ilosci GB w pakietach.
MMS to obecnie dość niszowa usługa. W 2019 roku, lepiej zamiast MMS-a wysłać zdjęcie, film czy dźwięk za pomocą komunikatorów czy maila. W ten sposób nie trzeba się też martwić czy odbiorca ma odpowiedni skonfigurowany telefon i w ogóle będzie w stanie odebrać archaiczną wiadomość multimedialną 🙂 Pomijam już nieporównywalnie lepszą jakość wyslanego zdjęcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
@Jarek "W ten sposób nie trzeba się też martwić czy odbiorca ma odpowiedni skonfigurowany telefon i w ogóle będzie w stanie odebrać archaiczną wiadomość multimedialną".
Chwila, chwila. Chyba KAŻDY, kto nie ma starego telefonu z wyświetlaczem monorchromatycznym, będzie w stanie odebrać MMSa. SMSy też na upartego można źle skonfigurować. A może jesteś w stanie wysłać obrazek komunikatorem mając tylko numer telefonu? Komuś kogo nie znasz?
Nie kwestionuję pakietów internetowych, bo te są imponujące.
Wskazuję tylko bardzo dużą lukę w ofercie.
Co do Play, to poprawiam się - tylko Orange i Play nie mają pakietów MMS-ów w pakietach all-in-one.
Ale Play ma jednak pakiety MMS-ów jako dodatkowe usługi.
Więc niestety Orange na kartę jest na końcu (za MVNO).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MMSy w ofercie na kartę
Kiedyś kupiłam sobie starter NJU mobile za złotych cztery ( ot tak z ciekawości bo mi się spodobał numer telefonu owej karty ) Jeszcze jej nawet nie rozpakowałam
Ale pisze na niej - za max 29 zł miesięcznie BEZ LIMITU ROZMOWY, SMS-y, MMS-y, i 10 GB oraz bezterminowa ważność konta po doładowaniu.
Mam pytanie @Piotrekk85 czy NJU to też Orange, a jeśli tak to dlaczego w tej usłudze są MMS-y ?
To taka babska ciekawość mną pokierowała