Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy będą pakiety bez limitu?

ROZWIĄZANE
kal_113
Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
Solved!

Czy w Orange Free na kartę będą pakiety bez limitu Internetu? Na okres 1 m-c, tygodnia i dnia?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Anonim
Nie dotyczy
Solution

Limit jest w tej ofercie z linka, tak na marginesie przecież jest internet elastyczny w Orange na kartę, można się wspierać rozmowy/sms bez limitu + net za 25zł, przy dłuższym stażu trochę GB wskoczy i cyklicznie jak ustawisz pakiet to będzie jeszcze wzrastać (GB oczywiście), tak na marginesie w Play miałem tą ofertę i co rusz ograniczało mi transfer, lejek był gdy za dużą aktywność miałem pomimo nie wykorzystania pakietów GB.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze

@kal_113Tylko masz taki kosmos

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Prawdziwego nolimitu raczej nie. Ale na prepaid nie ma go w żadnej sieci. Masz ileś GB potem lejek do końca ważności.
kal_113

Miałem na myśli tą ofertę co ma fioletowy operator Internetu na kartę. Limit 100 GB i lejek na okres m-c itd. 

Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

kal_113 napisał(-a):
Miałem na myśli tą ofertę co ma fioletowy operator Internetu na kartę. Limit 100 GB i lejek na okres m-c itd.

Daj link do tej oferty.

kal_113

Anonim
Nie dotyczy
Solution

Limit jest w tej ofercie z linka, tak na marginesie przecież jest internet elastyczny w Orange na kartę, można się wspierać rozmowy/sms bez limitu + net za 25zł, przy dłuższym stażu trochę GB wskoczy i cyklicznie jak ustawisz pakiet to będzie jeszcze wzrastać (GB oczywiście), tak na marginesie w Play miałem tą ofertę i co rusz ograniczało mi transfer, lejek był gdy za dużą aktywność miałem pomimo nie wykorzystania pakietów GB.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Są też bonusy za doładowanie w Orange free na kartę. Można kombinować.
Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

Wiadomość zawiera hiperłącze Wiadomość zawiera obraz

@kal_113

czy któraś z udzielonych wyżej podpowiedzi okazała się być pomocną? Jeśli tak - to zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej Emotikon: Szczęśliwy:

Spoiler
  • jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk 4.png 
    Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
Adrian846821
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

► Wpis został przeniesiony z tematu Transfer nocny 00:00 do 8:00 (ze względu na zbliżone zagadnienie) - Moderator Wiktor ◄

Czy w ofercie na kartę zostanie wprowadzony transfer nocny tak jak w plus lub play