- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w Orange Free na kartę będą pakiety bez limitu Internetu? Na okres 1 m-c, tygodnia i dnia?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Limit jest w tej ofercie z linka, tak na marginesie przecież jest internet elastyczny w Orange na kartę, można się wspierać rozmowy/sms bez limitu + net za 25zł, przy dłuższym stażu trochę GB wskoczy i cyklicznie jak ustawisz pakiet to będzie jeszcze wzrastać (GB oczywiście), tak na marginesie w Play miałem tą ofertę i co rusz ograniczało mi transfer, lejek był gdy za dużą aktywność miałem pomimo nie wykorzystania pakietów GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy będą pakiety bez limitu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem na myśli tą ofertę co ma fioletowy operator Internetu na kartę. Limit 100 GB i lejek na okres m-c itd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
kal_113 napisał(-a):
Miałem na myśli tą ofertę co ma fioletowy operator Internetu na kartę. Limit 100 GB i lejek na okres m-c itd.
Daj link do tej oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Limit jest w tej ofercie z linka, tak na marginesie przecież jest internet elastyczny w Orange na kartę, można się wspierać rozmowy/sms bez limitu + net za 25zł, przy dłuższym stażu trochę GB wskoczy i cyklicznie jak ustawisz pakiet to będzie jeszcze wzrastać (GB oczywiście), tak na marginesie w Play miałem tą ofertę i co rusz ograniczało mi transfer, lejek był gdy za dużą aktywność miałem pomimo nie wykorzystania pakietów GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy któraś z udzielonych wyżej podpowiedzi okazała się być pomocną? Jeśli tak - to zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wpis został przeniesiony z tematu Transfer nocny 00:00 do 8:00 (ze względu na zbliżone zagadnienie) - Moderator Wiktor ◄
Czy w ofercie na kartę zostanie wprowadzony transfer nocny tak jak w plus lub play