- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
różnice w rankingu - czołówka & całość
W związku z informacjami o oznaczeniu moich odpowiedzi jako rozwiązanie zerknąłem na rankingi i co widzę: na stronie startowej mam 3 rozwiązania:
natomiast gdy kliknę "zobacz wszystkich" ... praktycznie w tym samym czasie, widzę, że mam 4...
oczywiście w bieżącym miesiącu? O pozostałym "rozjeździe" wstyd wspominać... bo nie wiadomo jakie dane te rankingi publikują. Co gorsza wszyscy wiemy, że takie "cuda" nawracają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 przeoczyłem Twoje opisy... może pokazywane w zestawieniach liczby rozwiązań odnoszą się do dat... ale brak spójności pomiędzy jednym a drugim zestawieniem zaskakuje, a na szukanie po datach, kiedy ktoś napisał posta w odniesieniu do tego kiedy dana odpowiedź została "uznana za rozwiązanie" chyba szkoda czasu... Tym bardziej, że żadne z zestawień nie ma w opisie takiej wskazówki, że liczy takie czy inne "rozwiązania" właśnie z uwzględnieniem daty oznaczonego posta, natomiast w tym "zobacz wszystkie" jest opis informujący o tym za jaki miesiąc jest dane zestawienie - aktualnie "listopad 2017".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te rankingi itd to wyścig jakiś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ron napisał(-a):Te rankingi itd to wyścig jakiś
@Ron, nie zgodzę się z Tobą. Spójrz na swój profil, komentarze, polubienia i rozwiązania. Czy to też nie jest miarą Twojej aktywności? Nawet pomysł zyskał szeroką akceptację. Ja też jestem, nieskromnie powiem, przykładem miłego zaskoczenia, że ktoś dba i docenia aktywność. Wybór drogi zawsze pozostaje wyborem każdego forumowicza. Zapewniam Ciebie, że w żadne niejasne konszachty z nikim nie wchodziłem i jakoś tak samo wyszło, że stary zgredzik został doceniony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ron napisał(-a):Te rankingi itd to wyścig jakiś
@Ron moim zdaniem informacje o osiągnięciach poszczególnych osób, podobnie jak rangi, poziomy mają służyć dla innych użytkowników jako wskazówka czy ten kto pisze ma u innych uznanie a nie dla "wyścigu".