- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
@j131napisał(-a)W tym miejscu warto też podkreślić, że o szacunek i wyrozumiałość dla wszystkich na tym forum dbacie jako Zespół NO wzorowo, IMHO lepiej się tego zrobić po prostu nie da.
@j131 , specjalnie wyrwałem z kontekstu to zdanie, bo z nim jak najbardziej się zgadzam 😊 W tym miejscu więc nie zgodzę się jedynie z @IreneuszCD , że porównanie z fb może mieć przełożenie tutaj. Może więc krakowskim targiem, @Bartłomiej z Zespołem NO nie będą stygmatyzować akurat seniorów, bo ze swojej bytności i obserwacji na forum, nie spotkałem się ze specjalną troską o forumowiczów z różnymi ułomnościami. Wiek, jak wspomniał @ryba168 , też może stanowić problem dla konkretnej osoby, lecz na forum nie zauważyłem tego problemu nawet wtedy, gdy ktoś o sobie powie więcej szczegółów. Jedynie różne komentarze mogą kogoś drażnić, jeśli posiadający wiedzę kuma bazę, a ktoś akurat jej nie kuma. To kwestia kultury osobistej wyssanej z mlekiem matki, a nie podwórkowego wychowania. O poprawność dbają moderatorzy i zgłoszenie usera, jeśli zostanie uznane za zasadne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
@agat13 moja babcia świętowała wczoraj 81 pierwsze urodziny. Jak się śmiała odwrócona 18 stka😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
@slav72 trawi. Ja ogólnie mam bardzo fajna babcię. To jest ta co w zeszłym roku o smartfona dla niej pytałam. Wiadomo jak to w tym wieku coś dolega. Ale jest samodzielna, na spacery z koleżankami chodzi, na kawki. Oby jak najdłużej w takim zdrowiu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Jestem seniorem" 👍💪
Ech, coraz więcej mi umyka... nie mam kiedy czytać.
PS. Chciałem wstawić etykietę, ale przynajmniej przy ponownej edycji jej tu nie widzę 😉