- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tym razem troszkę dłużej trwał mój upór w publikacji, pomimo komunikatu o ochronie przed spamem. W drugim oknie tworzyłem bez problemu, a w międzyczasie szukałem sposobu na wyskakujące błędy. Żeby nie było na moje rozkojarzenie, to uchwyciłem jedynie dwa wycinki obrazujące tę sytuację.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub kilka razy tak miałem, ale ze względu na ilość zamieszczanych przeze mnie postów uważam, że to niska szkodliwość społeczna zjawiska...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
@bronzub ten pierwszy komunikat teraz niedawno mi wyskoczył. Potem się okazało, że zostały zamieszczone pod rząd dwa takie same posty. Jak to sporadycznie, to szkoda zgłaszać, ale jak u innych też takie problemy występują, to już warto przyjrzeć się zaistniałej sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
@ketrasaArtur , albo ja tak działam na tworzone przeze mnie posty, albo mało komu, lub wcale nie chce się nikomu zgłaszać. No i wtedy wyjdzie na to, że się czepiam😊 Nie chcę z "gubionych śrubek" zmontować form NO bis😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub kilka razy tak miałem, ale ze względu na ilość zamieszczanych przeze mnie postów uważam, że to niska szkodliwość społeczna zjawiska...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
@agat13 , w takim razie, po "merytorycznym namyśle", ten temat uważam za rozwiązany😀 Przyjmiesz na klatę?😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
@bronzub kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć że taki "błąd" wraca od czasu do czasu... w czeluściach mojej pamięci znajduję przypadki że i mnie dotykała "ochrona przed spamem"...
kurcze zmęczenie czy coś... uzupełniłem pierwsze zdanie o brakujące słowo 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
Ale ladny Mikolaj na tych obrazkach😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
Też uważam, że nie jest dość nachalny jego mość filtr antyspamowy, więc możesz spokojnie @bronzub czynić honory😉. Gdyby jednak była to sytuacja nawracająca zbyt często i również u innych to przyjrzymy się oczywiście sprawie 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzenie posta a spam
- « Poprzedni
-
- 1