Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

Mogę być pierwszy i pozbyć się wszystkiego

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

@Anonim

Akurat nie Ciebie mam na myśli, i Twoich statusów chyba nikt nie kwestionuje.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

...mnie również nie robi to wiekszej różnicy...fajnie że w tak krótkim czasie dało radę wybić się i pokazać, ale to nie są dla mnie aż takie priorytety...swoją drogą dziękuję @Anonim, wiem że wszystko z Twojej strony odbyło się regulaminowoEmotikon: Mrugający

@edit...innym hojnym użytkownikom również dziękuję Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 721
  • 1691
  • 34

Dziękuję panowie za tą dyskusje! Temat zdecydowanie do przegadania @Piotrek, @Artur, @Natalia, @Rafał

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

"Lajki szybko przyszły - lajki szybko poszły" 😉 Tak może za chwilę być, bo możemy zdejmować przyznane polubienia. W nowych rankingach (za 2-3 mies.) planujemy zrobić pewnego rodzaju limity na lajki, nie dobowe, ale po osiągnięciu pewnej liczby lajków ich większa ilość nie będzie wpływała na miejsce w rankingu/status. O tym już niedługo 🙂

Tymczasem, rozumiem, że ktoś może być bardzo szczęśliwy w danej chwili i rozdawać lajki na lewo i prawo, to jest w porządku, ale jeśli traficie na sytuacje, w których istnieje podejrzenie, że ktoś założył konto tylko po to, aby dodawać polubienia/zaakceptowane rozwiązania - dajcie znać @Mikołaj, @Rafał lub mi - sprawdzimy i rozprawimy się 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

@Artur,

takie "hurtowe lajki" mogą być nie tylko od świeżo założonego użytkownika... co też wydaje się niefajne.

Artur napisał(-a):
"Lajki szybko przyszły - lajki szybko poszły" 😉 Tak może za chwilę być, bo możemy zdejmować przyznane polubienia. W nowych rankingach (za 2-3 mies.) planujemy zrobić pewnego rodzaju limity na lajki, nie dobowe, ale po osiągnięciu pewnej liczby lajków ich większa ilość nie będzie wpływała na miejsce w rankingu/status. O tym już niedługo 🙂

Tymczasem, rozumiem, że ktoś może być bardzo szczęśliwy w danej chwili i rozdawać lajki na lewo i prawo, to jest w porządku, ale jeśli traficie na sytuacje, w których istnieje podejrzenie, że ktoś założył konto tylko po to, aby dodawać polubienia/zaakceptowane rozwiązania - dajcie znać @Mikołaj, @Rafał lub mi - sprawdzimy i rozprawimy się 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Wiem że ostatnio przyznałem @mabud73  sporo lajków, ale czytam jego posty od jakiegoś czasu i faet pisze z sensem, nie leje wody 🙂 Widzę że mi tez przez święta przybyło sporo polubień. Ja osobiście mogłbym się podpisać pod petycją w której to nię będzie lajków, a nasz "praca" będzie oceniana za naszą aktywność. Owszem czasem hurtowe lajki mogą być denerwujące, mi też czasem "głupio" jak ktoś przyzna mi w ciągu krótkiego czasu spore ilości lajków, można sobie różnie myśleć. Mam nadzieję że Panowie z Top 10 nie mają do mnie pretensji że ostatnio tak obdarowałem lajkami naszego kolegę 🙂 Pozdrawiam.

Anonim

Nie dotyczy

@Artur  to czekamy na zmiany 🙂 Chociaż mnie niedługo będzie tutaj bardzo mało 🙂 Ale...jeszcze parę msc będę w miarę często zaglądał, później.....zobaczymy....

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1582
  • 21

No i tak jak się spodziewałem... Dyskusja na temat sensu lajków jak na każdym forum. 😞

A czy nie lepiej żeby lajki mógł przyznawać tylko autor tematu?

To by chyba miało sens... 😄 

Anonim

Nie dotyczy

@Artur Ja bym podzieli jeszcze na Jestem klientem Orange Nie jestem klientem Orange.