- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Hej wszystkim, jestem Tomek 🙂
Uwielbiam gry komputerowe, moimi ulubionymi są te z serii Half life i Portal a także Efekt masy 🙂
Lubie placki 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
TomK91 napisał(-a):
Hej wszystkim, jestem Tomek 🙂
Uwielbiam gry komputerowe, moimi ulubionymi są te z serii Half life i Portal a także Efekt masy 🙂
Lubie placki 😛
Dobrze Cię widzieć @TomK91 w naszym pomarańczowym gronie . Myślę, że mógłbyś się spokojnie dogadać z naszym @Rafałem . On też je uwielbia.
Ja ziemniaczane - coś pięknego .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Wiktor, trzeba było dryndnąć do mnie...parę dni temu osobiście smażyłem na grillu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
burebusek napisał:
@Wiktor, trzeba było dryndnąć do mnie...parę dni temu osobiście smażyłem na grillu
Na grillu? Wow!!! Zazdroszę!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Artur od siebie podpowiem Ci, że Andromeda jest spoko, ale zdecydowanie nie jest to najlepsza część Mass Effecta, poświęciłem kilkadziesiąt godzin na przejście, nie żałuje, ale cześć misji przypomina grind w MMO, wykonujesz kolejne podobne do siebie czynności na kolejnych planetach. Są na szczęście chwalebne wyjątki. Z drugiej strony to otwarty świat jak w GTA, Bioshock wydaje mi się bardziej klimatyczny, ale bardzej ograniczony, jednak nie przechodził wszystkich części, więc nie mogę być recenzentem. Za to jeśli myślisz o podobnym klimacie to polecam Dishonored w nim bawiłem się naprawdę dobrze, jest sporo eksploracji, możliwości kombinowania są naprawdę bardzo duże, a satysfakcja ze znalezienia nietypowego rozwiązania spora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Cześć i czołem!
Widzę, że społeczność mocno się rozwija, więc i mnie nie może zabraknąć Powoli wdrażam się w Nasz Orange i jestem zaskoczona ilu Was tu jest!
Coś o mnie? Na co dzień pracuję w Orange w obszarze Techniki, więc mam nadzieję, że będę mogła Wam w tym zakresie pomóc. Jeżeli będziecie mieli problemy czy pytania techniczne, proszę oznaczajcie mnie, wówczas podzielę się swoją wiedzą albo zaczerpnę ją od swoich kolegów
Co do moich zainteresowań to bardzo lubię podróżować i poznawać nowe zakątki w większym gronie przyjaciół, dobrze zjeść – to uwielbiam, nowinki techniczne – wiadomo, a w przyszłości mam nadzieję, że w końcu doczekam się swojego motocyklu albo Mustanga