- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[ANKIETA] Spotkanie integracyjne - 1 czy 2 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, sprawy rodzinne nie pozwolą mi wyrwać się z grodu słynącego ze smoka smogu i latających maczet...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artura może zapytajmy się kto by się pisał na taki zlot?? Bo robić spotkanie dla 4 osób to moim zdaniem nie ma to sensu. Tak więc może ja Was poproszę o deklarację kto by się pisał na zlot społeczności Nasz Orange. Na chwilę obecną widzę tam na 99% siebie, @mabud73 oraz @Anonim. @Piotrekk85, @Misiek62 na dwoje babka wróżyła, tak więc.......a reszta???
@Arturdo zlotu zostało +/- 2 tygodnie tak więc może gdyby udało podać się konkretną datę spotkania to każdy z nas mógłby się określić czy da radę???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73 owszep pewnie osoby z Nasz Orange, osoby Pracuję w Orange, etc też będą zaproszone, ale.......fajnie byłoby gdybyśmy dopisali swoją obecnością 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Czekamy na dokładną datę, kiedy to ma być, bo tez w pracy trzeba zmienić grafik i nie każdy pracuje od poniedziałku do piątku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybaczcie, wczoraj świętowałem Dzień Kobiet i wolałem nie psuć atmosfery znikając w internecie 😉 Teraz już znowu będę niemal cały czas 🙂
Co do tego, kto dostanie zaproszenie to będziemy mieć zamkniętą liczbę miejsc. W pierwszej kolejności będą mogli zgłosić się Orange Heroes. Dopiero, gdy okaże się, że nie będą wszyscy mogli - zaproponujemy kolejnym, aktywnym w Nasz Orange osobom.
Ma się rozumieć, że data jest super ważna, ale spójrzcie na pierwszy post - w ankiecie nie pytamy o to, kiedy jesteście dostępni tylko czy wolelibyście 1 dzień z opłaconymi rachunkami za dojazd czy 2 dni z opłaconym hotelem ale dojazd we własnym zakresie.
Dopiero, gdy będziemy znać Wasze preferencje w tym zakresie będziemy mogli zaproponować datę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur, powielę moją odpowiedź...jestem za, z możliwością "zgarnięcia" po drodze @Misiek62...chyba że jest ktoś jeszcze po drodze Toruń-Wawa 😉 i jeszcze jedno pytanko. Wiadomo gdzie zbiórka? Miasteczko Orange na Alejach czy Orange na Obrzeżnej?
@Piotrekk85, Artur napisał o skonkretyzowaniu ilości dni spotkania, ale mnie poniżej zmobilizowałeś i zauważyłem niesprecyzowanie odpowiedzi z mojej strony więc dodaję...dla mnie bez różnicy czy jeden, czy dwa dni, ponieważ koszty dojazdu nie mają u mnie znaczenia (auto na gaz )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś