- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wywołam @Artura do tablicy
Dlaczego z magiczną liczbą stron-100, okres tematów skrócony jest do dat kwietniowych? Od początku przyjścia na forum, widziałem wszystkie tematy, a teraz tylko w swoim profilu jedynie te, w których zabierałem głos. No i drugie pytanie: dlaczego "żarówa paliła się" na pomarańczowo w niektórych tematach do setnej strony, skoro przeczytałem je wszystkie już wcześniej? To zdarzyło się dzisiaj, więc "pogasiłem" je
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oczywiście nawet starsze posty są dostępne przez wyszukiwarkę.
Jeśli zależy Ci, aby przewijać posty na liście najnowszych postów dalej niż do 100 podstrony to poproszę o dodanie propozycji jako Pomysł 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ograniczony okres założonych tematów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, zażartuję troszkę złośliwie. Mam niezbyt daleko do Chybia, no i czasem puszczę totka na chybił-trafił To działało i to się "wytnie" ... też zadziałało skutecznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oczywiście nawet starsze posty są dostępne przez wyszukiwarkę.
Jeśli zależy Ci, aby przewijać posty na liście najnowszych postów dalej niż do 100 podstrony to poproszę o dodanie propozycji jako Pomysł 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur, ponieważ doszedłem do setki po wczorajszej lekturze (powodem pomarańczowe ikonki), nie ma sensu zgłaszać. Wszystkie swoje wypowiedzi widzę w profilu, zaś niektóre tematy mogą być bezużyteczne, z racji postępu technologicznego, oraz udzielanych porad (m.in. modyfikacja serwisowa). Posłużę się przykładem porady z Youtube na temat smartfonów Samsunga. Mój ma inne ustawienia, niż te w poradniku. Tak samo porady z przekierowaniami do linków, które uległy przeobrażeniom i trzeba myśleć, oraz działać po nowemu